Кропивницький – місто закоханих! Поле рожевих сердець

Кропивницький – місто закоханих! Поле рожевих сердець

Всі анонси від: Міська рада Кропивницького

Справжнє святкове дійство на жителів та гостей міста очікує на площі перед міською радою очікуватиме 14 лютого, в день всіх закоханих. 

З самого ранку пригощатимуть гарячими напоями та смаколиками від місцевих виробників. Цей день, сповнений романтики і саме 14 лютого дня площа стане справжнім місцем зустрічі всіх закоханих!

Протягом дня на площі лунатимуть сучасні українські та всесвітні хіти про кохання. А ще: працюватиме відкритий мікрофон, завдяки якому люблячі серця зможуть освідчитися один одному.

Цікаві сюрпризи підготували для закоханих і представники торгівлі. Тож,  хто ще не встиг придбати маленькі приємні подарунки для своїх половинок, зможуть це зробити на святковому ярмарку.

А о 17.30 площа перед міською радою перетвориться на романтичну локацію «Поцілунок двох сердець». Запрошуємо всіх містян призначити побачення своїй коханій людині саме на цей час у цьому казковому місці.

Хай кожний поцілунок на площі  запалить коханням сотні сердець! Давайте разом перетворимо Кропивницький на місто закоханих!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення