Михайло Грицкан у Кропивницькому

Михайло Грицкан у Кропивницькому

Всі анонси від: Кіровоградська обласна філармонія

Концерт Михайло Грицкан. ВОЛЯ в Кропивницькому відбудеться 7 червня о 19:00  в Філармонії

МИХАЙЛО ГРИЦКАН З БЛАГОДІЙНИМ КОНЦЕРТОМ «ВОЛЯ» У КРОПИВНИЦЬКОМУ

7 червня зустрічайте Михайла Грицканау супроводі музичного гурту «Гранд» у Кропивницькому! Концерт відбудеться в рамках Всеукраїнського туру «ВОЛЯ». Підіймаємо дух нації, підтримуємо ЗСУ!

Початок концерту о 19:00, місце зустрічі – Філармонія (Кавалерійська, 8).

Заслужений артист України Михайло Грицкан– улюбленець жінок та свій серед чоловіків! У репертуарі співака більш ніж 300 пісень, написаних в різних стилях. Всі його пісні відрізняються сильними текстами і яскравими мелодіями, а особливий оксамитовий тембр голосу та надзвичайна харизма візьме Вас в полон і вже ніколи не відпустить. Кожен концерт Михайла Грицкана – це ніби довгоочікувана тепла зустріч у родинному колі з улюбленими піснями: «Без тебе», «Наше кохання», «Обійму», «Ти саме та», «Мамина пісня», а також з прем’єрами нових пісень, написаних під час війни: «Захищай Україну», «Грішник», «Військовий медик», «Цілуй і нічого не бійся», «Ангели землі», «100 тисяч кроків», «Воля»!

З перших днів повномасштабного вторгнення в Україну Михайло Грицкан веде активну благодійну концертну діяльність. Багато обладнання, коштів, авто було передано на передову. І в цей непростий для кожного з нас час ця зустріч потрібна, як ніколи, тому що в Україні пісня завждий підіймала дух, давала силу і віру в нашу Перемогу. Михайло наголошує, що боротьба за Волю України триває не одне століття, бо «краще ніж Воля, нічого нема»! Але саме зараз ми з Вами є свідками зародження нової української культури, зокрема музичної. Зараз, як ніколи, важливо популяризувати українську пісню, бо це наша душа.

Хіти Михайла підкорили не одне серце, а творчість артиста близька і зрозуміла кожному слухачеві. Головний секрет успіху співак бачить в особливій щирості, з якою виконує не просто пісні, а історії з життя. Кожен з вас обов’язково знайде себе в його піснях.

«Головне – не те, з яким настроєм люди прийшли на концерт, а те, з яким вони виходять… Найважливіше, щоб у них горіли очі і на обличчі сяяла посмішка. Адже пісня – ліки для душі, які можливо отримати лише на концертах», – переконаний співак.

Під час кожного концерту буде проходити благодійний аукціон, кошти від якого в повному обсязі будуть передані на потреби ЗСУ. Кожною піснею наближаємо нашу Перемогу.

P.S.: «Всіх Запрошую та Всіх Обійму. Ваш Михайло Грицкан».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення