"Народний бренд 2020": нагороджено переможців!

"Народний бренд 2020": нагороджено переможців!

Всі анонси від: Сайт ТОП-20

Вже 3 роки поспіль ми разом з вами обираємо найкращі компанії Кропивницького, і традиційно відкриваємо сезон різдвяно-новорічних свят урочистою церемонією нагородження тих, хто отримали найбільшу довіру і прихильність кропивничан. 

 Цей рік не став винятком, але через пандемію ми змінили формат проведення свята. Замість звичної церемонії — провели лише урочисте нагородження, поділивши прихід учасників погодинно.  8-9 грудня представники компаній повернулися додому зі своїми «Золотими Ніками», символом перемоги у «Народному Бренді».

Сама церемонія вийшла дуже дружньою та затишною, ми всі встигли ближче познайомитися, мали часу більше поспілкуватися з кожним з гостей. Що ж, сучасні реалії відкривають нові можливості)

Всі фото Олександра Майорова

Кропивничани обрали 43 переможці (перелік всіх переможців дивіться на сайті brand.20.ua), а ТОП-20 нагородив їх почесними відзнаками. 

Приймав кращих кропивницьких підприємців ресторан «ChaCha» — популярний заклад нашого міста. Родзинка цього ресторану — справжня грузинська атмосфера та неперевершено смачна кухня. 

 

Нагородження тривало два дні, усі переможці попередньо реєструвалися на зручну для них годину. Тому під час самого вручення «Золотих Нік» у святковій залі одночасно було щонайбільше 5 компаній-переможців. 
У ресторані обладнали фотолокацію, де кожен зміг зробити фото на пам’ять. Незмінний фото-майстер «Народного бренду» протягом всіх трьох років, Олександр Майоров, ловив щасливі емоції кожного з переможців.

Оголошуємо щиру подяку партнерам за підтримку конкурсу Народний бренд 2020 та допомогу в його організації:

  • Школі іноземних мов «Жираф Клаб»

«Наша школа для тих, хто розуміє необхідність володіння іноземними мовами у сучасному світі та прагне успішного майбутнього для себе та своєї дитини.  Без знань та хорошого настрою зі стін «Жираф Клаб» не випускаємо!!! Адже ми не просто навчаємо іноземних мов, ми даємо людям свободу спілкування в будь-якій точці світу, свободу самовираження і можливість розширити свій горизонт, подивитися на світ іншими очима» - розповіла нам Ольга Мануйлова, керівник «Жираф Клабу»

 

  • Студії декоративних штукатурок «Сан Марко».

«San marco» («Сан Марко») - світовий лідер з продажу декоративних штукатурок, фарб і лаків. Надійність з 1937 року. Всі матеріали компанії безпечні для людини і навколишнього середовища - не горючі, не містять шкідливих речовин, токсичних, ароматизованих розчинників і летючих з'єднань. 

Завдяки інформаційним партнерам конкурсу -  «Вуличне радіо» та «Рекламний портал», про конкурс "Народний бренд" почули  в Кропивницькому всі! 

Смачним партнером стала компанія «Олд Тбілісі», що надала можливість гостям познайомитися зі смаками справжнього грузинського ігристого вина. 

Голосування проходило на базі  найбільшого сайту-довідника ТОП-20, з 1 жовтня по 30 листопада.

Місцевому бізнесу Топ20 дає швидку видачу в пошукових системах, можливість працювати з відгуками, просувати акційні пропозиції, знайомити потенційних клієнтів з вашим брендом.

Участь у конкурсі Народний Бренд 2020 - це перевірка впізнаваності та довіри мешканців Кропивницького. Це чесна оцінка від найсуворішого критика – від споживача. А перемога  в Народному бренді – це підтвердження лідерства та визнання!

І головний меседж переможцям конкурсу – ви правильно творите свою справу, задаєте нові тренди в бізнесі та активно взаємодієте зі своїми клієнтами!

Історія «Народного бренду» триває!

Фото Олександра Майорова


Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення