Наталія Могилевська у Кропивницькому. "Я повертаюсь"

Наталія Могилевська у Кропивницькому. "Я повертаюсь"

Всі анонси від: Кіровоградська обласна філармонія

Якщо вона "завелась" - її не зупинити!

Народна артистка України, співачка,продюсер, актриса, телеведуча і просто неймоврна жінка Наталія Могилевська відправилась у великий Всеукраїнський тур з новою концертною програмою по 60 містах країни.

8 березня зустрічайте її у Кропивницькому!

Наталія виступає на українській сцені вже понад 20 років.

Свій перший альбом вона випустила 1997 року.

Сьогодні на її рахунку 10 альбомів, близько 30 кліпів, звання Народної і Заслуженої артистки України.

За свою творчу кар'єру нагородженна безліччю нагород.ю серед яких "Найкраща співачка України", "Найкраща телеведуча України", "Найкрасивіша жінка країни"....

Концерт Могилевська. Я повертаюсь в Кропивницькому відбудеться 8 березня о 18:00 в Філармонії

Ніжна, стильна і дуже жіночна Наталя завжди в центрі уваги папараці. За свою творчу кар'єру співачка удостоєна численних премій і нагород. І якби була премія «Кращий енерджайзер країни», то її точно присудили Могилевській! Вона завжди і всюди встигає. Потрібен новий телепроект? Наталія готова підсобити. Допомогти молодому даруванню? Ніяких проблем! Створити новий гармонійний образ в індійському стилі? Запросто!
Її життя - це суцільний вир подій, в якому народжуються чудові хіти і пісні від чистого серця. У зоряному багажі артистки вже 10 студійних альбомів! І Це далеко не межа! Наталя не перестає дивувати багатотисячну армію шанувальників новими хітами та стильними відеокліпами.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення