Обережно Фіксики

Фіксики відвідають Кропивницький!

 24 листопада о 12:00 у Філармонії відбудеться ліцензійний виступ від творців мультфільму - «Фікс Шоу. Обережно, Фіксики!»

 Що ви знаєте про Фіксиків? Що вони лагодять механізми, живуть у всіх приладах і бояться людей? А чи знаєте ви, що Фікики люблять грати, танцювати, співати пісні і веселитися?
 Про це знає Геній Євгенович Чудаков, вчений зі світовим ім'ям. Він винайшов спеціальну машину для збільшення, щоб познайомити всіх глядачів з їх улюбленими Фіксиками! Сімка з Нуликом з радістю беруть участь в цьому експерименті і стають величезними ... Фіксики із задоволенням грають з глядачами, змагаються один з одним, танцюють і співають.  Головне - це не попастися на очі адміністратору залу, Умі Палатовні!  Адже вона не вірить в існування Фіксиків..
 А ви хочете дізнатися, як Сімка з Нуликом впораються зі злюкою адміністратором, пограти з улюбленими героями і отримати неймовірну кількість позитивних емоцій? Тоді обов'язково приходьте на нове «Фікс Шоу»!

 «Фікс Шоу» - інтерактивний спектакль, який дозволить кожній дитині взяти участь в дивовижних пригодах Фіксиків.  Ви миттєво схопитеся за планшет або телефон, адже це єдине в Україні ліцензійне шоу від творців мультфільму.
 На всіх чекають гіперреалістичні герої - понад два метри заввишки, втілені творцями серіалу в технології 3D-принт, з голосами справжніх Фіксиків: вони говорять на сцені, як на екрані;  дивовижні декорації і спецефекти;  гри і веселощі.
 Маленькі глядачі будуть в захваті!

 Дійові особи: Сімка, Нулик, Ума Палатовна Занозіна, Геній Євгенович Чудаков.

 Вартість квитків - 80-250 грн
 Квитки в касі Філармонії та онлайн
 Довідки за тел.  (066) 235-93-41

 Дітям до 4-х років вхід безкоштовно без надання окремого місця в супроводі дорослих (квиток потрібен тільки дорослому).
 Спектакль розрахований на дітей від 3-х до 10-ти років.
 Тривалість - 1 година.

Коментарі до події (4)
  • Антон Беланов 04 Листопада

    А ви самі дивились фіксіків? Дуже рекомендую, можливо ви дізналися би для чого призначена клавіатура...

    Ольга Пономарь Антон Беланов 21 Листопада

    Доброго дня, Антон! Ми такою інформацією, нажаль, не володіємо! Усі питання можна дізнатись по телефону, який вказаний у тексті афіші на сайті :

    Довідки за тел. (066) 235-93-41
  • Антон Беланов 28 Жовтня

    А я так бачу служба підтримки тут ігнорує своїх користувачів. Шановні, виправдаєте своє існування – або дайте відповідь, або звільниться.
  • Антон Беланов 26 Жовтня

    Для дітей-інвалідів вхід платний?
Отримуйте
регулярні оновлення