Олег Скрипка. Batko nash Bandera

Концерт Олег Скрипка. Batko nash Bandera в Кропивницькому відбудеться 17 вересня о 19:00 в Філармонії

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ОЛЕГА СКРИПКИ?

  1. Його пісні об’єднують і надихають, зміцнюють дух і актуалізовують героїку козацької доби.
  2. Його концерти проходять з неабиякими аншлагами в усіх куточках України.
  3. Він - із тих лідерів рок-сцени, кого радо зустрічають наші захисники на фронті, мужньо тримаючи оборону й обстоюючи незалежність і соборність нашої держави.

Музикант-мультиінструменталіст, вокаліст, композитор, лідер культового гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка, аби підтримати українських бійців на передовій, лише впродовж минулого місяця виступив з 4 концертами під Бахмутом, де просто зараз йдуть запеклі бої.

ОЛЕГ СКРИПКА: «Сьогодення нагнітає страху! Та ми на фронті мужності і духу високого, з арсеналом пісень сучасності та козацької героїки міцно тримаємо позиції. Співаймо, як співали вчора та у давнину, - відкритим серцем. Наші пісні - велика об‘єднуюча сила духу та наснаги. І там, де пісня - нема місця страху. Там, де нема страху, вирує любов! Шануймо наших героїв: живих, мертвих і ще ненародженних! Лінія фронту проходить крізь серце кожного українця. Ми об‘єднуємося радіти життю на користь ЗСУ. У прифронтовій атмосфері, бо лінія фронту проходить у душі і волі кожного із нас. Слава Україні!»

В програму, окрім пісень про нинішні реалії, ввійшли й хіти з репертуару гурту «ВВ», яких співають мільйони вже впродовж 35 років!

Живий звук, вибухова енергетика, переконливий патріотизм та щирі емоції…- на сцені й у житті, у кожній пісні легендарного виконавця, виступ якого відбудеться у нашому місті вже 29 травня.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення