Психологічна гра "Квітка життя"

Психологічна гра "Квітка життя"

Всі анонси від: ресторан "Максим"

Початок року - особливий час. Ми загадуємо бажання і будуємо плани, сподіваючись їх здійснити в майбутньому році. І, мабуть, це найкращий час для самопізнання. 
Один з найприємніших, зручних і ефективних способів самопізнання - психологічні ігри. Запрошую пограти в одну з них - "Квітка життя"!

Можливості цієї чудової гри:

Самопізнання - у грі можна легко і безпечно досліджувати різні аспекти свого «Я», риси, якості. Гра допомагає відкрити щось нове в собі, усвідомити свої здібності, навички, призначення.

Трансформація - можливість спробувати незвичайні для себе ролі і нові моделі поведінки, і задуматися, що з випробуваного Вам може стати в нагоді в реальному житті.

Розвиток креативного мислення - можливо, ситуація з «Квітки життя» наштовхне Вас на потрібні думки про творчє вирішення будь-якої проблеми.

Психологічне розвантаження - у грі ми не лише проводимо час з користю, але і насолоджуємося спілкуванням в маленькій затишній компанії, розслабляємося, відпочиваємо. Заводимо нові знайомства, нарешті!

Дана гра проводиться вже рік і зібрала безліч позитивних відгуків від учасників.

Якщо є бажання пограти - приходьте в Центр Здоров'я «Максим» 12 січня на 13.00.

Ведуча гри - Яніна Данильченко - сімейний психолог майстерні «Інсайт» (м. Кропивницький), ведуча психологічних груп і трансформаційних ігор, профконсультант.

Ціна 250 гривень.
Передоплата в розмірі 100 грн - підтвердження Вашої участі в грі.

Максимальна кількість учасників - 5 осіб.

Тривалість гри - 3 години.

Бронь за передоплатою: (066) 04-27-762 - Анна.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення