«Сорочинський ярмарок» Микола Гоголь (театр ім. М. Л. Кропивницького)

«Сорочинський ярмарок» Микола Гоголь (театр ім. М. Л. Кропивницького)

Всі анонси від: Театр Кропивницького

Кіровоградський академічний український музично-драматичний театр імені М.Л.Кропивницького презентує мюзикл на 2 дії «СОРОЧИНСЬКИЙ ЯРМАРОК» (інсценізація Є.Курмана за М.Гоголем).

Вистава відбудеться 2 березня о 16:00 в театрі ім. М. Л. Кропивницького.

Колоритно-живописне дійство курманівського мюзиклу за оригінальним прочитанням невмирущого «Сорочинського ярмарку» М.Гоголя захопить Вас із перших хвилин. За задумом режисера оповідачем і репрезентантом художнього світу вистави виступає отой знаменитий чорт, якого вигнали з пекла і який є власником отієї червоної свитки, що натворила немало шуму серед сорочинців.

Якщо хочете розважитись, приходьте на «Сорочинський ярмарок» – новий, сповнений яскравого блиску мюзикл на 2 дії кіровоградського Театру корифеїв.

“Сорочинський ярмарок” в Кропивницькому!

У Театрі Корифеїв відбудеться блискучий мюзикл “Сорочинський ярмарок” в Кропивницькому за твором Миколи Гоголя. Це перша вистава, яка була поставлена в нашому оновленому театрі! Реве та гуде наш ярмарок, все тут купується і продається. Хвилюється і лине людське море. Чути гомін та голосні пісні. Танцюють парубки та дівчата. Виблискує на сонці мідний крам. Іде торгівля, вирують пристрасті. Цілий світ на одному торговищі.

Музична комедійна вистава

Саме тут розгортається історія кохання Параски та Грицька і всі остерігаються появи червоної свитки, який належить самому чорту! Яскрава, колоритна, музична постановка чекає на вас! Щоб потрапити на виставу “Сорочинський ярмарок” у Кропивницькому, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. 

Причини аіти на виставу “Сорочинський ярмарок”!

  1. Колоритна музична комедія
  2. Комічні ситуації, запальні танці та пісні
  3. Розкішна постановка за повістю Миколи Гоголя
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення