Антон Тимошенко. Стендап

Антон Тимошенко. Стендап

Всі анонси від: Театр Кропивницького

Антон Тимошенко. Сольний стендап в Кропивницькому відбудеться 7 листопада о 18:00 в театрі Кропивницього

Їду в тур з новим сольним концертом. Обкатав частину матеріалу в США та Канаді, виберу найкращі жарти звідти і представлю нові спроби комедійної інтерпретації сьогодення і проведу багато благодійних аукціонів. Операційний партнер туру Мультимаркет АВРОРА, завдяки її підтримці ми зберем ще більше донатів на Сили оборони.

Я міг би ще багато написати про цей концерт, але я не певен, що хтось взагалі читає описи концертів. Хтось дійсно приймає рішення від того, який тут буде текст? А якщо я дам опис крижня? Це вид птахів родини качкових (Anatidae) ряду гусеподібних (Anseriformes). Відоміший у широкому побуті як ди́ка ка́чка. Довжина тіла самця близько 62 см, самиці — близько 57 см, маса досягає 1–1,5 кг (восени, коли птах відгодується перед самим перельотом його вага може досягати 2 кг). Голова і шия самця зелені, воло і груди коричнево-бурі, спина і черевна сторона тіла сірого кольору з тонкими поперечними плямами.

От, що ви тепер будете робити? Не підете на концерт? Тоді я разом з зоозахисними організаціями вас засуджу.
30% прибутку з цього виступу буде направлено на потреби ЗСУ!

Вас чекають жарти про обстріли, ядерну війну, почуття провини, евакуацію, смерть, секс, психотерапію, один жарт про Дію, пародія на шахед і деякі рефлексії про сенс життя.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення