Святослав Кондратів. Всеукраїнський тур

Святослав Кондратів. Всеукраїнський тур

Всі анонси від: Кіровоградська обласна філармонія

Чуттєва, прониклива, емоційна, хвилююча, чарівна та окриляюча - це далеко не всі епітети, якими можна охарактеризувати музику нашого українського скрипаля-віртуоза Святослава Кондратіва, для якого його скрипка - невід'ємна частина його самого. Святослав і його скрипка побували практично на всіх континентах земної кулі, ввібравши в свою музику колорит і енергетику цих країн. Саме тому програма і носить назву «Світ очима скрипаля».

Геній скрипаля зародився в чарівному місті Львові, де сучасне легко і природньо сплітається з минулим - саме такою є музика Святослава. Львівська середня спеціалізована музична школа ім. Крушельницької, потім Львівська Національна музична Академія ім. Лисенко відточили майстерність музиканта і випустили в світ нестримну та бурхливу силу, для якої не існує меж і кордонів. Об'єднуючи безсмертну класику, фольклор і новомодні ритмічні тенденції на догоду примхливому слухачеві, він створює неперевершені шедеври.

Нині у скрипаля-композитора Святослава Кондратіва є мета - завдяки концерту-презентаціі, з яким він подорожує всією країною, познайомити максимум людей зі своєю творчістю та передати всі свої почуття і емоції, за допомогою чарівного голосу скрипки, яку він вважає Королевою музики. На концерті слухача чекає не тільки яскраве музичне шоу, але і щирий діалог, розповідь про творчий шлях і, звичайно, про цілющі властивості інструментальної скрипкової сучасної музики, які глядач зможе відчути на собі впродовж концерту.

Тож, неперевершений Маестро України очікує на перше побачення з глядачами міста Кропивницького 

Дата: 21 березня 2018 

Час: 19:00

Місто: Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л.Кропивницького

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення