Freedom Ballet. Танцювальна вистава "ШАФА"

Freedom Ballet. Танцювальна вистава "ШАФА"

Всі анонси від: Кіровоградська обласна філармонія

Балет Олени Коляденко «Freedom Ballet» представляє свій захоплюючий спектакль під назвою «Шафа».

Кожен їхній рух зачаровує з першої секунди, кожен їхній вихід на сцену – це не просто танець: це життя, сповнене інтриг, пристрасті, драматургії, імпровізації, любові та краси. Це до біса емоційно, до міри саркастично, стильно, сучасно і приголомшливо відверто.

На сцені ви побачите 14 танцюристів, які експериментують з пластикою, світлом і музикою. Вони приміряють на себе різні образи і перетворюють будь-який ритуал на фарс. Вони втілюються у незліченну кількість життів, вони ніколи не повторюються, і вони відверті до межі. Мета їхнього нескінченного експерименту – пізнати себе настільки глибоко, щоб можна було обійтися без масок. Однак головним учасником експерименту є глядач. Той, що влаштувався в комфортній безпеці залу, дивлячись на освітлену сцену.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА ВИСТАВУ "ШАФА" ВІД ОЛЕНИ КОЛЯДЕНКО І FREEDOM BALLET?

1. Ця чарівна вистава захоплює з перших секунд, щойно в залі з'являються артисти.
2. Драматичні діалоги змінюються трагічним танго.
3. Рухи танцюристів зачаровують своєю екстравагантністю та гармонійністю.

Назва Freedom Ballet давно стала світовим ім'ям. За 15 років цей колектив сформував значний послужний список. Більше 5 тисяч танцювально-театральних авторських шоу, гастрольні тури з аншлагами по десяткам країн, яскрава участь у кращих телевізійних проектах, зйомки в безлічі кліпів знаменитих артистів...

Логічно, що Freedom Ballet був і залишається лідером серед танцювальних колективів країни. Тепер вони приготували для нас нову постановку під назвою "Шафа". Як завжди, кожен рух артистів зачаровує з першої секунди! А кожен вихід на сцену є не просто танцем, а цілим життям, наповненим пристрастю, інтригою, імпровізацією, драматургією, красою і любов'ю.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення