Творче заняття: Знайомимося з основами фотографії

Творче заняття: Знайомимося з основами фотографії

Всі анонси від: Бібліотека Чижевського

29 лютого 2020 року о 15.00 у відділі мистецтв відбудеться  зустріч з професійним фотографом Юрієм Лебедєвим і творче заняття «Знайомимося з основами фотографії».

          Юрій Васильович Лебедєв – знаний кропивницький фотограф, член обласної організації Національної спілки фотохудожників України.

          Багато подорожував територією Криму, Кавказу, Кольського півострова, Полярного Уралу, Алтаю, Саян, Паміру та Камчатки. У незалежній Україні здійснив подорожі до різних країн Європи, Азії, Близького Сходу, Африки. В його особистому архіві тисячі світлин, відзнятих під час подорожей. Це дивовижні фотографії, що відображають історію і побут країн світу, портрети людей, краєвиди та просто миттєвості нашого життя, вихоплені фотооб'єктивом.

          Учасник та переможець різноманітних виставок, конкурсів в Україні та за кордоном, зокрема в Пекіні, Стамбулі, Відні, Санкт-Петербурзі та ін.         Його фотографії є окрасою щорічної обласної фотовиставки «Погляд».

          Запрошуємо на зустріч з професійним фотографом Юрієм Лебедєвим творчих кропивничан, учасників бойових дій на сході України, членів громадської організації  «Мобільна волонтерська група» та усіх бажаючих, кого цікавить мистецтво фотографії.

          Захід відбудеться у відділі мистецтв обласної бібліотеки

Вхід – вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення