Творчі конкурси для юних кропивничан

Творчі конкурси для юних кропивничан

Всі анонси від: Міська рада Кропивницького

Кропивничан віком до 14 років запрошують до участі у творчому конкурсі «Я малюю Україну», а також виконавців патріотичної пісні віком від 15 до 35 років на фестиваль «Моє ім’я - Україна».
Прослуховування учасників пісенного конкурсу відбудеться 8 листопада у залі медичного факультету № 2 Донецького національного медичного університету. Початок о 13:00. Конкурсанти повинні підготувати 2 патріотичні пісні. Допускається виконання  під фонограмний (-1), інструментальний супровід або «a cappella». Сумарна тривалість композицій не повинна перевищувати 9 хвилин.
Заявки приймаються  на електронну скриньку: [email protected] або в друкованому вигляді за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, кімната 313 (управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького).

Учасники художнього фестивалю діляться на три вікові категорії: до 7 років, від 7 до 10 років, від 11 до 14 років.
Малюнки на конкурс можна виконувати в улюбленій техніці та дотримуватися української тематики. Роботи повинні бути у форматі А3, А4, естетичне оформлення та відповідати конкурсній тематиці. 
Один учасник може надіслати на конкурс лише одну роботу. На звороті роботи необхідно написати українською мовою назву, техніку, у якій виконана робота, ПІБ, вік автора, навчальний заклад та телефон для зв'язку.

Творчі роботи можна надіслати до 10 грудня 2018 року за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кімната 313 (управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького) Номер телефону для додаткової інформації: (0522) 24-34-97.
Участь у конкурсі безкоштовна, на учасників чекають дипломи, а переможці отримають подарунки.
Ознайомится із положенням конкурсу "Я малюю Україну" можна за посиланням.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення