Відкривається «Білий Налив»: устриці, хот-доги і сидр по 29 гривень

Відкривається «Білий Налив»: устриці, хот-доги і сидр по 29 гривень

Всі анонси від: Бар «Білий Налив»

«Білий Налив» - це проект відомого київського ресторатора Діми Борисова. Такі заклади успішно працюють у багатьох містах України: Києві, Сумах, Одесі, Львові, Харкові, Вінниці та Луцьку.
18 вересня, в середу, такий бар з'явиться і в Кропивницькому. «Білий налив» відкривається на головній вулиці міста  за адресою Дворцова, 16/7
У чому головна особливість цього місця?

  • По-перше, тут будь-який напій або страва коштує всього 29 гривень.
  • У меню: устриці, хот-доги класичні (з сосискою з курки та свинини, соусами, карамелізованою цибулею і яблучними чіпсами) і вегетаріанські (з сосискою з сейтана), пироги з яблуками і куркою.
  • З напоїв - натуральний яблучний сидр, настоянка і лимонад. Крім того, є сезонні напої - сидр розе і кальвадос.
  • Також з собою можна взяти стильні брендовані авоськи.
  • Друга особливість: швидкість. Будь-яке замовлення тут готують максимум 3 хвилини. Це дуже зручно, якщо хочеться перекусити в обід або влаштувати бюджетну, але веселу вечірку «тут і зараз».
  • Що ще? Мінімалістичний інтер'єр з яскравими неоновими деталями, невелика тераса прямо на Дворцовій вулиці - тут за столиками-діжками можна випити пару келихів сидру або лимонаду.

Офіційне відкриття: 18 вересня з 12.00.

Увага!!! На честь відкриття всіх, хто зробить пост з чек-іном з «Білого наливу» (в Facebook або Instagram) безкоштовно пригощають сидром та хот-догами.

Соціальні мережі:
https://www.instagram.com/biliy.nalyv/
https://www.facebook.com/Biliy.Nalyv/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення