ВІА "Синяя птица"

8 жовтня кропивничан запрошують на гала-концерт кращих пісень ВІА "Синяя птица" made in Ukraine, який відбудеться в обласній філармонії.
Добре відомий усім ансамбль "Синяя птица" не просто частина історії, але й колектив, який успішно гастролює та збирає повні зали шанувальників. Із їхньою музико пов'язані теплі спогади у тих, хто виріс у 70-80-х роках.
У програмі пролунають такі хіти минулого, як "Там, где клен шумит", "Ти мне не снишься", "Моя любовь жива" та інші.
Диски "Синяя птица" продавалися багатомільйонними тиражами, ансамбль збирав на своїх концертах багатотисячні стадіони, та не втрачає популярності і сьогоднi.

Пісні знаменитого вокально-інструментального ансамблю ВИА "Синяя Птица" - справжні народні шлягери, які полюбилися не одному поколінню слухачів. Напевно всі пам'ятають такі хіти минулих років, як «Ти мені не снишся», «Клен», «Мамина платівка», «Гірко», «Слова», «Так ось яка ти», «В море ходять пароплави», «Я йду тобі назустріч»,«Білий теплохід » і багато інших. Пісні для "Синяя птица" писали молоді в ту пору композитори і поети, які створили репертуар "Синяя птица": Юрій Антонов, В'ячеслав Добринін, Сергій Дьячков, Теодор Єфімов, Юрій Акулов, Роберт Рождественський, Леонід Дербеньов і інші. Диски "Синяя птица" продавалися багатомільйонними тиражами, ансамбль збирав на свої концерти багатотисячні стадіони.
Початок концерту о 19:00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення