«Ті, що вражають»: Влад Яма, Алла Мазур, Яніна Андрєєва у Кропивницькому

«Ті, що вражають»: Влад Яма, Алла Мазур, Яніна Андрєєва у Кропивницькому

Всі анонси від: Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка

21 листопада Кропивницький відвідає команда проекту "Ті, що вражають". Програма реалізується за підтримки посольства Великої Британії в Україні.


Команда завітає до п’яти міст України, у тому числі і до Кропивницького.
Мета туру - спонукати українців  на створення сучасного та зручного міського середовища, звернути увагу на проблеми людей з інвалідністю, та детально розповісти  про реформу децентралізації.


Під час поїздки спікери туру будуть ділитися власними історіями успіхів та невдач, цікавими історіями та прикладами, як спільні зусилля активних громадян можуть змінювати міста України, роблячи їх доступними та сучасними.
Серед учасників  - ведучі ТСН Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька, Юлія Бориско, Марічка Падалко, Святослав Гринчук та журналісти Наталія Нагорна, Олександр Загородний, Андрій Цаплієнко, Іван Гребенюк, а ще -  відомі селебріті: хореограф Влад Яма, акторка серіалу "Школа" Яніна Андрєєва, лідер гурту "Антитіла" та амбасадор UNICEF Тарас Тополя, паралімпійські спортсмени, активісти, підприємці та чиновники, що реалізують успішні проекти для людей з інвалідністю.


Проект буде цікавий молоді, активним городянам, особам з інвалідністю та усим тим, хто замислюється про зміни на краще, інклюзивність міського простору та створення сильної, дієвої громади.
За виступами  можна буде спостерігати онлайн – на Facebook-сторінці ТСН LIVE та на YouTube-каналі ТСН.

Для участі необхідно зареєструватися.


Слідкуйте за нашими дописами, щоб дізнатися більше - інформація буде оновлюватися!


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення