Всеукраїнський семінар-практикум директорів центрів туризму і краєзнавства

З 10 до 13 вересня Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» проводять на території Кіровоградської області Всеукраїнський семінар-практикум директорів обласних та Київського міського центрів туризму і краєзнавства учнівської молоді, станцій юних туристів. Учасники семінару працюватимуть над проблемою: «Туристсько-краєзнавча діяльність в регіоні в умовах децентралізації влади: співпраця з громадами».

 

Під час семінару планується презентувати гостям освітній та туристський потенціал області. Гості ознайомляться з туристсько-рекреаційними об’єктами  м. Кропивницький, Світловодськ та Олександрія. Відвідають Онуфріївщину, де у педагогічно-меморіальному музеї В.О.Сухомлинського ознайомляться із педагогічною спадщиною нашого видатного земляка. А продовжить роботу семінар на базі культурно-освітянського центру «Толока» Попельнастівської громади Олександрійського району та музею-заповіднику «Гайдамацька Січ».

 

(Знам'янський район, с. Цибулеве). Учасники семінару ознайомляться з роботою факультету менеджменту (спеціальність «Туризм») та музейного комплексу Льотної академії Національного авіаційного університету, комунального закладу «Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітня школа-інтернат І - ІІІ ступенів, ліцей «Сокіл», центр позашкільного виховання Кіровоградської міської ради.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення