Конкурс "Пані Кропивницького-2018"

Конкурс "Пані Кропивницького-2018"

Всі анонси від: "Fusion Club", нічний клуб

27 жовтня у Кропивницькому відбудеться конкурс «Пані Кропивницького 2018». О 18:30 у Fusion Club запрошуються кропивничани, які бажають підтримати учасниць проекту! У конкурсі беруть участь жінки які працюють, або мають власну справу, розвивають свої таланти та є берегинями своєї родини.
Організатори зазначають - це нагода для учасниць заявити про себе, взяти участь у тренінгах, фотосесіях, познайомитися із цікавими особистостями та розширити ділові зв’язки.

Крім чарівних учасниць, глядачі побачать покази дизайнерських колекцій одягу, виступи співаків та хореографічних колективів, а також участь у лотереї!

У присутніх буде змога долучитись до благодійного кулінарного аукціону від конкурсанток, всі кошти від якого будуть передані на допомогу дітям з обмеженими фізичними можливостями. Запрошуємо підтримати учасниць та долучитись до благодійності!

На конкурсі кожна учасниця представить дефіле у діловому стилі, національних костюмах та вечірній сукні. Також жінки будуть готувати страву, яку оцінюватиме учасниця шоу "Майстер Шеф" Морозенко Юлія.
Для учасниць підготують дипломи та цінні подарунки.

Довідки та бронювання місць за тел: (066) 87-55-377; (095) 49-29-698

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення