Забіг на шинах, щорічний жіночий автопробіг

Забіг на шинах, щорічний жіночий автопробіг

Всі анонси від: Renault Кропивницький

6 березня у Кропивницькому втретє відбудеться «ЗАБІГ НА ШИНАХ», приурочений до  Міжнародного жіночого дня.
Група компаній «АВТОКРАФТ» у складі світових автомобільних брендів Renault, Nissan та Ford запрошує вишуканих та сміливих леді за кермом взяти участь в жіночому автопробігу 


Наш автопробіг – справжнє свято водіння для чарівних кропивничанок. Ми страшенно пишаємось тим, що «ЗАБІГ на ШИНАХ» став традиційним і улюбленим івентом жіночої аудиторії у нашому місті, - повідомляють організатори.  Запрошуємо прекрасних леді знову поринути в атмосферу справжнього драйву та шалених емоцій разом з нами! 


Нагадаємо, автопробіг започаткований з метою руйнування стереотипу щодо непрофесійного жіночого водіння. Навпаки, сучасна жінка активна та цілеспрямована. Її день складається з купи справ, а час розписаний похвилинно. І в цій багатозадачності вона вирішує безліч питань, що стосуються  роботи, сім’ї, побуту, відпочинку, здоров’я найрідніших людей.  Керує автомобілем, управляє бізнесом, виховує дітей. А ще, дарує любов, натхнення та затишок всім, хто її оточує!

Старт  6 березня о 12:00
Для участі заповнюйте онлайн-форму
Після реєстрації вам надішлють на пошту ​​детальну інструкцію по заходу. Всім учасницям приготовані подарунки від організаторів та партнерів!
Кількість місць обмежена!

У разі виникнення питань звертайтесь до координатора проекту: тел.: 099 913 89 49 (Ірина)

Коментарі до події (1)
  • Olena Babich 06 Березня

    Огромное спасибо за это мероприятие! Особенно за ту скудоумную барышню, которая задорно и по приколу облила меня водой из лужи на остановке "Типография". Автопробег устроили, а объяснить участницам нормы поведения забыли, видимо. Благодарю за длительное ожидание маршрутки (которые не могли подъехать к остановке из-за движения колонны) в мокрой одежде.
    А барышне на белой машинке желаю ежедневных штрафов ( да побольше), гвоздей под все колёса. Жаль, что нельзя её мозг на 8-е марта подарить.
Отримуйте
регулярні оновлення