Зіркове ралі

11-14 липня відбудеться "Зіркове ралі" - історичне ралі для класичних автомобілів.
Велика втомобільна пригода починається у липні! Фініш у Кропивницькому!
До участі запрошуються автомобілісти Кропивницького, які є власниками транспортних засобів до 1989
року випуску!
"Зіркове ралі" проводиться все четвертий раз!
Старт події - 11 липня в українських обласних центрах, а фініш - не пізніше 17.00 12 липня у Кропивницькому. У рамках ралі відбудуться перегони у Кіровоградській області, cвяткові заходи на честь 105 річниці Бecсарабського автопробігу та виставка ретроавтомобілів.
Правила:
Учасники  змагань повинні добратися фінішу з мінімальною кількістю штрафних балів. Бали нараховуються через запізнення (або передчасного прибуття) екіпажу на фініш кожного етапу, за екстренне технічне обслуговування під час ралі та за використання сторонньої технічної допомоги. На старті учасники отримують Контрольний Талон, де Організатори позначать основні деталі дорожньої ситуації маршруту з локацій старту, контролю проходження та фінішу етапів, а також норму часу, яку розраховано з урахуванням віку кожного транспортного засобу. Всі засоби сучасної електронної навігації у «ЗІРКОВОМУ РАЛІ» дозволені. В програму змагань включені також спеціальні ділянки для екіпажів-учасників з ускладненою навігацією та змагання зі швидкісного
мaневрування на закритому майданчику. Судді ретельно пломбують капоти авто на старті кожного етапу, peмонт дoзволений тiльки пpoтягом 90 хвилин у технічному парку після закриття фiнішу кожного етапу. Учaсники ралі можуть стартувати з будь-якого обласного центру України, який позначено у додатку - «Дорожня Карта».
Автомобільне свято та нагородження переможців відбудеться 14-го липня на центральному майданчику міста (майдан перед театром ім. М.
Кропивницького ) починаючи з 10.30. 

У попередніх сезонах взяло участь близько 70-ти екіпажів з усієї України, та навіть власники класичних авто з інших країн.
Детальний план та інформацію, щодо програми перебування екіпажів у м. Кропивницький
можливо отримати в Оргкомітеті по зустрічі (Управління молоді та спорту міської Ради).

Директор-командор «ЗІРКОВОГО РАЛІ» Дмитр Григорьєв
Телефони для довідок: +380 50 833 41 67, +380 67 570 26 27

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення