Кулінарний майстер-клас

Майстер-клас із приготування ніжного курячого рулету з грибами та шпинатом у горіховому мигдалевому соусі буде у малому залі "Бункермузу" 23 листопада - з 16.00. Вхід - 20 грн.

Для того, щоб прийняти участь у майстер-класі потрібно попередньо зареєструватись до участі через просту форму до п’ятниці, 21 листопада.
Поспішайте, кількість місць обмежена!

 

Коментувати

Події по темі:

Блог Moemisto:

Як подвоїти ресурс віброноги за рах... Головна проблема власників будівельної техніки в тому, що найдорожчі поломки відбуваються не на об’єкті під час роботи,...
Брокард відгуки: головні причини, ч... Чи знаєте ви, що серед компаній б’юті-ритейлу шалена конкуренція за вашу увагу? Тут успіх вимірюється навіть не стільки...
Читати всі статті