Кулінарний майстер-клас

Майстер-клас із приготування ніжного курячого рулету з грибами та шпинатом у горіховому мигдалевому соусі буде у малому залі "Бункермузу" 23 листопада - з 16.00. Вхід - 20 грн.

Для того, щоб прийняти участь у майстер-класі потрібно попередньо зареєструватись до участі через просту форму до п’ятниці, 21 листопада.
Поспішайте, кількість місць обмежена!

 

Коментувати

Події по темі:

Блог Moemisto:

Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Читати всі статті