Кулінарний майстер-клас

Кулінарний майстер-клас

Майстер-клас із приготування ніжного курячого рулету з грибами та шпинатом у горіховому мигдалевому соусі буде у малому залі "Бункермузу" 23 листопада - з 16.00. Вхід - 20 грн.

Для того, щоб прийняти участь у майстер-класі потрібно попередньо зареєструватись до участі через просту форму до п’ятниці, 21 листопада.
Поспішайте, кількість місць обмежена!

 

Коментарі до події
Дивись інші події Дивитись всі
Цікаві статті по темі Читати все
ТОП-5 популярних дитячих книг для вашого чада
ТОП-5 популярних дитячих книг для в... Книга - це завжди хороший подарунок, як для дорослого, так і для дитини. Цікава дитяча література, однозначно завойов...
Отримуйте
регулярні оновлення
Афіша Тернополя завжди з тобою - долучайся до нас у Facebook