Популярні нічні та вечірні заклади Житомира

Моemisto
Автор:
Моemisto
19 вересня 2017

В цій статті ми підготували для вас короткий огляд десяти найбільш популярних, на нашу думку, нічних та вечірніх закладів Житомира!

Свою думку, пропозиції і коригування ви також можете висловити в коментарях в кінці статті. Гарного перегляду!

Популярні нічні та вечірні заклади Житомира

Ресторан Boho Chill & Grill

Хочете круто відпочити з друзями і потанцювати під запальну музику? Запрошуємо вас в сучасний і молодіжний ресторан Boho Grill & Chill у Житомирі!

Неймовірна атмосфера закладу так і змушує веселитися, танцювати і відриватися на повну! Тут вам подарують відмінний настрій і цілий океан позитивних емоцій. Крім того, Boho завжди радує своїх клієнтів смачною європейською кухнею і вишуканою винною картою. Також можна замовляти страви на винос.

Саме тут кожен житомирян може відмінно відпочити, покурюючи кальян. Його вартість доволі демократична, всього 150 грн.
Щодо музики: DJ обирають тільки ультрамодні хіти! У п'ятницю і суботу проходять запальні вечірки і шоу програми, тому це найкраще місце в місті, де можна гарненько відірватися.

Кількість посадочних місць основного залу - 50, літній майданчик вміщує 28
відвідувачів. Середній чек на одну людину 150-200 грн.
При банкеті на 200-250 грн з людини, можна приносити спиртне з собою.

У Boho Grill & Chill стильний і модний дизайн, який вразить абсолютно кожного! Працівники ресторану обов’язково порадують вас якісним обслуговуванням! Але всю атмосферу неможливо передати словами, тому приходьте і переконайтесь на власні очі!

Адреса: Житомир, Соборна площа, 6
Телефон: +380 63 017 5220

Паб «Pleasantville

Паб "Плезентвіль" (BBQ Pub Pleasantville) - це пивний ресторан і гриль-бар в центрі Житомира. Розташований в будівлі кінотеатру "Україна" в самому центрі міста, в кварталі від центральної площі Соборній.

Великий і світлий основний зал з вітринними вікнами в стилі американської кафешки 50-60-х років, а також підвал "Бомбосховище" з протигазами і різними антиапокалістичними речами!

Американська кухня: стейки, бургери, ковбаски власного виробництва, закуски до пива. Фірмові страви: попкорн-суп, салат "Ранчо", стейк "Веселий Джо". Асортимент живого пива, дегустаційні набори.

Звичайно ж, по вечорам для відвідувачів грає жива мизика!

Адреса: Житомир, вулиця Київська, 13

Телефон:  +380 412 422 269

Паб "PorterHouse"

Паб «PORTERHOUSE» - це смачна кухня як традиційна, так і авторська, адже в цьому закладі працюють тільки професіонали і справжні художники кулінарії!
Великий акцент заклад робить на різноманітну м'ясну кухню - для цього в нашому пабі знаходиться мангал, встановлений за найостаннішими технологіями.
Бар закладу завжди радий надати відвідувачам широкий вибір алкогольних та безалкогольних напоїв світових брендів, а так само безалкогольні напої власного виробництва. Також присутня велика пивна лінійка популярних виробників та пропозиції авторських сортів пива.

Паб «PORTERHOUSE» - це Мекка для любителів живої музики! Вас приємно здивує якість і різноманітність музичного наповнення вечорів: виступи популярних артистів, гуртів та Dj. А для народних артистів - унікальна можливість проявити свої таланти в КАРАОКЕ.

Адреса: Житомир, вул Вітрука 9;
Телефон: 063 5126869

Арт-паб "Чеширський кіт"

Арт-паб «Чеширський кіт» це найкраще місце для проведення корпоративів, банкетів і власного весілля. Для Ваших свят в арт-пабі є п'ять залів. Спеціально для відвідувачів закладу працівники пабу розробляють вечірні програми, які проходять кожні вихідні. Тут відбуваються різноманітні концерти, грає жива музика, а для справжніх любителів спорту у нас встановлено декілька великих телевізорів, на яких транслюються спортивні події. Кулінарні шедеври наших кухарів захоплюють навіть бувалих гурманів. І хоч кухня у нас європейська, ціни виключно вітчизняні (середній чек з людини - 150 гривень). Також ви можете позмагатися зі своїми друзями, співаючи вткараоке.
Тож запрошуємо вас потрапити в справжню «країну чудес», працюємо з 11 до 23:00 ( по вихідним до 01:00).
Адреса: Житомир, вулиця Івана Сльоти,49
Телефон: +38 (067) 000 12 90 

Ірландський паб

Irish Pub – це місце, де тобі завжди раді! Місце, до якого ти можеш прийти один і по закінченню вечора знайти нових друзів. Тут можна відпочити від проблем насущних, прогнати подалі смуток і звичайно ж, покуштувати неймовірно смачного пива!
Днями і вечорами в пабі транслюють чудові концерти різних виконавців і не пропускають важливих спортивних подій.
Тут за свою команду вболівають від душі! Дуже смачне меню і різноманітні напої - те, чим дійсно пишається даний
заклад. З вибором вам завжди допоможуть привітні офіціанти. За декілька років своєї роботи паб має лише хороші відгуки серед житомирян.
Затишне приміщення, гарна компанія, хороші ціни в меню – все це очікує вас місці, яке оповите справжньою ірландською атмосферою!

Адреса: Житомир, вулиця Київська, 108
Телефон: 380 412 512 374 

Нічний клуб "Індіго"

Безумовно кращий нічний клуб Житомира! Має 2 поверхи та окремий какраоке-зал. Для вас завжди працюють драйвові DJ, присутній великий вибір коктейлів і доволі насичене меню, так як заклад має власну кухню. Кальяни тут коштують 120-200 грн, ціна входу в середньому 30-40 грн для чоловіків та 20-30 для жінок.

Адреса: Житомир, вулиця Перемоги, 68

Телефон:  +380 67 410 0960

Корольов паб

Відкриття закладу відбулося в 2013 році. Унікальність пабу полягає в тому, що інтер’єр є доволі оригінальним – в ньому ви можете поринути в історію Житомира і дізнатись багато інформації про життя нашого земляка – Сергія Павловича Корольова.

На даху закладу розміщений літній майданчик, на якому часто проводяться романтичні вечори під звуки саксофону. Такі події є доволі популярними серед закоханих пар, адже в місті більше немає аналогів для проведення дозвілля саме в такому стилі.
Кожного місяця відбуваються концерти у Корольов пабі з залученням доволі популярних виконавців. Афішу таких подій ви завжди можете знайти на нашому сайті.

Щодо меню: у вас є можливість спробувати справжню європейську кухню. Великий екран з трансляціями футбольних матчів, більярд, смачне пиво і багато чого іншого також завжди до ваших послуг у даному закладі.

Адреса закладу: Житомир, проспект Миру 21
Контактний номер: (0412) 466-027

НК "Каньон"

Любителі насиченого нічного життя і клубних знайомств завжди можуть драйвово провести час у нічному клубі «Каньйон».

Приміщення закладу готове прийняти одночасно до 500 осіб. Нічний клуб Каньйон - це неповторний у своєму роді інтер'єр в стилі ковбойських фільмів, потужне музичне та світлове обладнання, а також сама величезна караоке база в місті. 

До послуг відвідувачів просторий зал з великим танцмайданчиком і VIP-зона.
На другому поверсі розміщений бар і ресторан.
Є велике гриль-меню, безліч смачних десертів, серед яких десерт «для душі» знайде навіть найвибагливіший гурман.
На барі представлений великий вибір різноманітних алкогольних та охолоджуючих напоїв, які мають доволі приємні ціни. До послуг гостей банкетний і камінний зали, де може бути організований приватний захід самого високого рівня. Також є двоповерхова крита тераса і приватна кімната: тут можна відпочити в атмосфері абсолютного усамітнення. В клубі регулярно проводяться дискотеки за участю виступів відомих DJ України та зарубіжжя, професійних музикантів і стрип-шоу.

Адреса: Житомир, вулиця Перемоги 24
Телефон для довідок: +380 412 480 190

Львівська майстерня шоколаду 

 Цей заклад від інших кондитерських відрізняє не лише старовинний інтер’єр і ексклюзивна продукція.

Головне те, що всі шоколадні вироби готуються просто у стінах цього закладу зі справжнього бельгійського шоколаду без домішок. Він надходить у майстерню із самої Бельгії, у вигляді млинчиків, що називаються дробсами.

Процес виготовлення цукерок, шоколадних плиток та об’ємних фігурок можна побачити тут же, за склом.

Звичайно ж в асортименті великий вибір смачної кави і все це за доступними цінами.

Адреса: майдан Перемоги 7\8

Телефон: +380 412 480 470

Ресторан "Фамілія"

Гастро-ресторація "Фамілія" присвячена історії найвідоміших сімей Житомира. Заклад в ретро-стилі розташовано в центрі міста, в кварталі від центральної площі Соборної. На стінах - старовинні фото, поруч зі столами - камін, на підвіконнях - свічки і квіти.

У ресторані представлена ​​кухня різних народів, що складали свого часу населення Житомира. Багато страви названі в честь відомих прізвищ, пов'язаних з містом: Лятошинського, Ганських, Крашевський, Короленко та ін.

Адреса: Житомир, вулиця Велика Бердичівська, 10

Телефон: +380 67 678 1962

Дякуємо за перегляд!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Традиції та заборони на Великдень
Традиції та заборони на Великдень Великодні традиції існують багато століть. Ознайомимось з найпопулярнішими
Підключення блютуз колонки до телевізора, ноутбука та інших пристроїв
Підключення блютуз колонки до телев... Як поліпшити якість звуку від телевізора, ноутбука чи планшета? Кожен з цих пристроїв обладнано власними, доволі пристой...
Тест на знання української мови
Тест на знання української мови Щорічно 21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови! Трошки цікавих фактів для вас: вважається, що на сьогодні...