Крутий малюнок на полотні. Сучасні тенденції у декорі інтер'єру

artposter.com.ua
Автор:
artposter.com.ua
31 січня 2024

Картини живопису завжди були одними з найбільш піднесених об'єктів мистецтв, які мають здатність передавати почуття та емоції у вигляді фарб, форм та образів.
Сучасні тенденції та технології сьогодення привносять нові аспекти в це стародавнє мистецтво, дозволяючи дизайнерам висловлювати своє бачення світу в унікальних креативних сюжетах.

Крутий малюнок на полотні. Сучасні тенденції у декорі інтер'єру


Одним із важливих змін останніх десятиліть стало впровадження спеціалізованих друкованих технологій у мистецтво, таких як широкоформатні принтери з можливістю друку на полотнах. Цифровий живопис на полотні дозволяє художникам створювати дивовижні твори, використовуючи графічні планшети та програми для комп'ютерної обробки зображень. Це відкриває нові горизонти для творчості, де межі між аналоговим та цифровим світами стираються.

Саме це і дозволяє на сьогоднішній день привносити в свій інтер'єр цікавий та стильний стіновий декор і, що важливо, практичний та недорогий!

Сучасні картины на холсте мають низку переваг перед іншими відомими предметами прикраси внутрішнього простору квартири або будинку, починаючи від ціни і закінчуючи універсальністю застосування. Що ж до сюжетів, то вибір настільки величезний, що часто доводиться приділяти не один день, щоб остаточно вибрати і визначитися із зображенням.

Які картини зараз у тренді.

Давайте розглянемо, як еволюція технологій та творчий підхід сучасних цифрових художників впливають на створення картин на полотні.
1. Поєднання непоєднуваного. Одним із основних прийомів у розробці концепції сучасних картин є поєднання класичних образів із сучасними кітчевими: наприклад, персонажів епохи ренесансу з урбан-графіті елементами.


2. Старі образи на новий лад. Досить популярний напрямок останнім часом є серії мотиваційних картин, про успіх, фінанси та заробіток. Креативне повідомлення основного лейтмотиву в таких картинах ілюструється персонажами з мультфільмів, коміксів або фільмів, представлених трохи в іншому вигляді, наприклад, скруджмакдак, багсбанні, спайдер-мен і т.д. у поєднанні з фінансами, криптовалютою, сучасними брендами тощо.


3. Бренди та люкс. Все що пов'язане з красивими брендовими речами та символами останнім часом прийнято перетворювати на картини. Це можуть бути елементи у вигляді логотипів відомих компаній, так і речі або знамениті особистості.


4. Штучний інтелект. Картини, що згенеровані нейромережею, відрізняються досить оригінальними сучасними сюжетами з гарною візуалізацією, хоч і не без недоліків у деталях, проте з кожним днем результати все кращі.

5. Карти. Стильні карти світу, країн чи навіть регіонів дедалі частіше прикрашають кабінети офісів. Античні карти або сучасно представлені декоративні карти користуються постійною популярністю серед покупців.

Сучасні картини на полотні як відображають дизайнерський підхід художника, так і взаємодіють із глядачем новому рівні. Багато цифрових художників створюють твори, які спонукають до дії, заряджають енергією та позитивом для майбутніх справ.
Такі картини підійдуть як для офісних приміщень, так і для оформлення домашніх кімнат.



Окремо варто сказати, що картини із сучасними сюжетами є чудовим подарунком рідним, близьким, друзям, колегам або начальнику на роботі. Яскравий сюжет, що додатково запам'ятовується під вимоги замовника, залишить незабутні враження від такого подарунка і радуватиме око власника щодня даруючи найпозитивніші емоції.


Якість матеріалів – запорука гарної картини.
Будь-який, навіть найкреативніший і яскравіший сюжет, може зіпсувати неякісна реалізація. Якщо ми говоримо про картини на полотні, то, звичайно ж, необхідно враховувати, що полотна бувають різні також як і обладнання для друку.

Запорукою красивої картини буде використання натуральних або полікоттонових полотен у поєднанні з пігментним друком оригінальним чорнилом високої деталізації та захищених лаковим покриттям.
Каркас картини необхідно виконувати на міцному сосновому підрамнику вищого гатунку, тоді ваша картина дуже довго залишатиметься рівною без перекосів.
Картини, обрамлені в раму, повинні бути виконані з використанням якісного литого або цільнодерев'яного профілю, інакше через нетривалий час фарба з таких рам почне облушуватися, що, звичайно ж, відразу вплине на зовнішній вигляд картини.

Так, наприклад, компанія «АртПостер» надає послугу кольоропроби перед покупкою картини, щоб ви могли переконатися у високій якості картин і не були засмучені при отриманні заповітного декору!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-5 служб доставки суші в Києві: свіжість і смак гарантовані
ТОП-5 служб доставки суші в Києві:... Київ є великим та багатолюдним містом, де завжди багато людей, а вони мають різний смак та уподобання. Саме тому в столи...
Радіохвильова ексцизія шийки матки: показання до проведення процедури
Радіохвильова ексцизія шийки матки:... Шийка матки — один із найчутливіших органів у жіночому організмі. Її епітелій складається з двох типів клітин, які по-рі...
Особливості вибору ергономічного крісла
Особливості вибору ергономічного кр... Сучасний ринок меблів для роботи з комп'ютером щодня розвивається і вдосконалюється. Серед численних меблів особливу ува...