Який одноразовий посуд краще обрати для ресторану

petrovka-horeca.com.ua
Автор:
petrovka-horeca.com.ua
31 травня 2024

Ресторатори, заклади громадського харчування яких хочуть пропонувати страви з доставкою додому, іноді не можуть визначитися, одноразовий посуд з якого матеріалу краще було б обрати. Адже ресторан - це іміджевий заклад, куди приходять клієнти з високим достатком та запитами. Отже, увесь посуд, який ним використовується (в тому числі, і одноразовий), повинен відповідати певним вимогам:

  1. Бути безпечним для здоров'я відвідувачів і відповідати всім необхідним стандартам якості.

  2. Виглядати естетично та вписуватися в загальний колорит закладу громадського харчування.

  3. Бути доступним за ціною, але водночас, не виглядати надто просто.

  4. Підходити для використання для рідких, жирних страв, не розмокаючи та не втрачаючи товарного вигляду.

  5. Відповідати за розмірами кожній страві.

Величезна тарілка, на якій лежатиме 2 маленькі сирники чи деруни, виглядатиме бідно і негарно, викликаючи розчарування у замовника. 

Який одноразовий посуд краще обрати для ресторану

Водночас, великий шніцель на маленькому блюдці теж здивує клієнта, змушуючи його подумати, що власники ресторану на ньому економлять і не піклуються про безпечність їжі, яка спадає з тарілки на стіл.

Який одноразовий посуд продають в Україні

Для зручного ведення ресторанного бізнесу виробники виготовляють різний одноразовий посуд. Так, наприклад, на сайті “Petrovka HoReCa” пропонують придбати:

  • мілкі тарілки обідні, для пиріжків та десертні;

  • глибокі тарілки для супів та інших рідких страв;

  • креманки для десертів та морозива;

  • глибокі широкі тарілки для салатів;

  • стаканчики різного об'єму та розміру, які можна використовувати для кави, чаю, коктейлів та лимонадів;

  • ложки, виделки, ножі;

  • пляшки різного розміру, в яких зручно буде транспортувати різноманітні напої власного виробництва.

Власникам ресторану краще обирати декілька варіантів однорозового посуду. Це допоможе у створенні позитивного іміджу Вашого закладу громадського харчування навіть у найвибагливіших клієнтів.

Матеріал одноразового посуду

Сьогодні виготовляється та продаєтся в Києві, наприклад, в інтернет-магазині “Petrovka HoReCa”, велика кількість різноманітного одноразового посуду з:

  • паперу;

  • пластику;

  • вспіненого полістирола.

Пластикові тарілки мають бути достатньо цупкими. Для ресторану рекомендується вибирати вироби з кольорового пластику, які не будуть крихкими та не зламаються, не тріснуть у найбільш неочікуваний момент. Посуд із спіненого полістиролу недостатньо різноманітний і не зовсім естетичний. Такий матеріал краще використовувати для пакування.

Цупкий картонний посуд підходить як для сухих страв, так і для рідких. Його виготовляють сьогодні ламінованим або з металізованим шаром, завдяки чому такий одноразовий посуд довгий час зберігає свій первинний вигляд, не псується та не деформується. Папір є найекологічнішим матеріалом з перелічених, тож якщо Ви дійсно турбуєтесь про своїх клієнтів, а також хочете, щоб про Ваш заклад громадського харчування давали позитивні відгуки, краще зупинитися максимально саме на цьому варіанті.

Увесь необхідний одноразовий посуд, а також безліч інших необхідних для бізнесу продуктів ви можете придбати на сайті “Petrovka HoReCa” за вигідною ціною.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Створення живоплоту з бірючини: покрокова інструкція з посадки та обрізки
Створення живоплоту з бірючини: пок... Живопліт з бірючини - це не лише функціональне, але й естетичне рішення для будь-якого саду чи присадибної ділянки. Бірю...
Парфуми та імідж: як аромат впливає на сприйняття нас іншими?
Парфуми та імідж: як аромат впливає... Чи можна за ароматом визначити, яка людина перед нами? Як парфуми впливають на сприйняття оточення? Чи є взаємозв’язок м...
Технічні характеристики шин: вивчення протектора, боковини та інших параметрів
Технічні характеристики шин: вивчен... Шини відіграють ключову роль у безпеці та продуктивності автомобіля. Розуміння технічних характеристик шин допомагає вод...