ТОП - 15 новорічних фільмів для всієї сім'ї

MoeMisto.ua
Автор:
MoeMisto.ua
08 грудня 2023

Зимові вечори часто перетворюються на перегляд кінофільмів з друзями та близькими. Період, який триває 3 місяці, змушує нас повірити у диво та занурює у світ чудес. Не рідко у пошуках новорічно-різдвяного фільму спостерігається ситуація, коли кожен "тягне на себе скатертину", і пошук гарного кінофільму затягується надовго. MoeMisto знає як зберегти теплу атмосферу у домі та доповнити настрій позитивними новорічними емоціями. Для вас ми підготували добірку новорічних фільмів, які принесуть позитив, гарний настрій та казкову атмосферу свят всій сім'ї.

ТОП - 15 новорічних фільмів для всієї сім'ї

Чарлі і шоколадна фабрика(2005)

Захоплююча історія яка змушує кожного повірити в диво. Хлопчик Чарлі Бакет мешкає зі своєю родиною в дерев'яній хатинці на краю великого міста. Його родина налічує шестеро людей: тато і мама Чарлі - пан і пані Бакети; батько й мати пана Бакета - дідунь Джо та бабуся Джозефіна; батько й мати пані Бакет - дідусь Джордж і бабуня Джорджина. Хатинка Бакетів мала лише дві кімнати і одне ліжко. Тому жилося їм не дуже зручно. Що сталось з Чарлі одного зимового дня? Удача чи випадок?

«Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений» (2006 р.)

Сімейна комедія про ревнощі, злих сусідів. Сім'я Стіва напеередодні Різдва переїжджає в титхе містечко, аби зажити тихим життям, але плани псує Бадді Холл, який також переїжджає туди зі своєю сім’єю. Сусіди знайомляться і спочатку ладнають один з одним, але після того, як Бадді побачив, що його будинок був менше будинку Стіва почалась боротьба. Бадді вирішив прикрасити  свій будинок гірляндами, щоб помешкання стало помітнішим, але Стіву це не подобається, оскільки Бадді дуже шумить і краде електроенергію для освітлення будинку, а також влаштовує кожну ніч світлові шоу, які заважають Стіву спати. Поступово це переростає в боротьбу між сім’ями, причому в цьому беруть участь тільки татусі.

 

Сам удома(1993)

Кіно на якому виросло ціле покоління. Традиційна комедія про зовсім малого хлопчика, який у Різдвяну ніч залишається вдома наодинці. Попередньо загадавши бажання залишитись без батьків і родичів, на декілька днів, його бажання несподівано збувається. Але, що чекає Кевіна без батьків у власному будинку?

 

Кучерявка Сью(1991)

Білл Денсер якого дев'ятирічна дівчинка Кучерява Сью вважає своїм татом, відноситься до крихітки так, як це міг робитий найкращий батько. Він не заможним, та й взагалі немає нічого за плечима, але Білл намагається вдягти та нагодувати Сью та йде заради цього на маленькі афери. 

 

Поки ти спав(1995)

Чарівна історія кохання у одному фільмі. Не завжди другу половину можна зустріти у 18. Головна героїня фільму Люсі, повуха закохана у чоловіка якого бачить кожного ранку. Її сором`язливість заважає з ним познайомитись. Він красивий брюнет, завжди охайно вдітись, та можливо це лише обгортка? Нещасний випадок допомагає Люсі, вона рятує життя прекрасному незнайомцю. А що чекає на них далі?

   

 

 

Диво на 34-й вулиці(1994)

 

Напередодні Різдва Санту запрошують попрацювати у великому нью-йоркському супермаркеті самим собою. Проте, власники сусідніх магазинів робляв все щоб позбутись від старого. Цікаво чим закінчиться вся новорічна задумка?

 

Реальна любов(2003)

Сюжет складається з дев'яти історій, які розвиваються паралельно. Кульмінація всіх сюжетів припадає на Святвечір, коли дія фільму химерним чином переплітає між собою всіх персонажів. Основний сенс і основна фраза фільму: "Насправді любов є всюди".

 «Сім'я напрокат»  (1997)

Сем Філд - успішний бізнесмен, нащадок багатої родини. Він насолоджується жінками в повній мірі, змінюючи подруг як рукавички. Один впливовий покупець  вважає Сема ідеальним сім'янином. Тепер у хлопця нова проблема, він шукає когось, хто б зіграв роль його дружини на дитини, але пошуки марні. І тут  випадкове знайомство з матір'ю одиначкою Кетлін та її семирічною донькою Зої Рассел штовхає Сема на відчайдушний крок. Він пропонує велику суму грошей за те, щоб вони з Зої виконали роль його люблячої сім'ї.

«Пережити Різдво» (2004 р.)

Холостяк Дрю Летам сам залишається на Різдво, у нього немає родичів, а друзі не готові прийняти його у гості. Тоді Дрю вирішує з'їздити до будинку, де пройшло його дитинство. Та тут тепер живе зовсім інша сім'я, яка його теж проганяє. Та хлопець не здається, він пропонує чверть мільйона доларів за право зустріти Різдво разом з ними. Все ніби нічого та ситуація по трохи починає виходити з під контролю... 

«Нескінченне Різдво» ( 2006 р.)

Молодий композитор, автор різдвяних пісеньок, змушений святкувати Різдво в компанії колишньої дружини, її батьків і сина-підлітка. І тут виявляється, що він проживає святковий день знову і знову. Герою доведеться серйозно поламати голову, щоб поставити своє життя на нормальний лад.

«12 різдвяних побачень» (2011р.)

Кейт Стентон напередодні Різдва розійшлась з коханим Джеком. У розпачі Кейт погоджується на побачення наосліп з незнайомим Майлзом, але в останню хвилину передумує, втративши шанс на нові відносини з милим хлопцем. Однак, Кейт отримує від долі другий шанс і на цей раз побачення з симпатичним Майлзом відбудеться цілих дванадцять разів.

«Новорічний корпоратив» (2016 р.)

Клей Ванстоун – працює у філії великої компанії, якою керує його сестра Керол. Справи в компанії Клея йдуть не дуже добре, і він опиняється під загрозою звільнення і розформування філії. Щоб запобігти цьому, Клей вирішує влаштувати грандіозний корпоратив на честь передодня Різдва і цим самим залучити великого клієнта. У процесі святкування вечірка виходить з-під контролю, що ще сильніше ускладнює ситуацію.

Дивись також: 
ТОП-25 новорічних фільмів: класика різдвяних фільмів та новинки, які варто побачити

Поганий Санта (2003 р.)

 

Віллі — хтивий алкоголік, невдаха, який провів деякий час за гратами. Він разом зі своїм напарником Маркусом, негром — карликом, займається пограбуваннями великих торгових центрів. Перед кожним Різдвом спільники влаштовуються працювати в магазин: Віллі як Санта-Клаус, а Маркус — як ельфом. У ніч перед святом Маркус, використовуючи свої невеликі габарити, ховається в якомусь затишному місці в торговому центрі і після відходу охорони відключає сигналізацію. Далі Віллі, досвідчений ведмежатник, розкриває сейф і парочка грабіжників виявляється забезпечена на весь майбутній рік. Цього разу підготовка до пограбування проходить не дуже вдало.

"Пригоди S Миколая" (2018 р.)

Події розгортаються в українських Карпатах. До другокласника Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано з'являється сам Миколай. Насправді це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевою дітворою доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер Миколая.

Це дивовижне життя (1946р.)

Фільм знятий за книгою "Найбільший подарунок» Філіпа Ван Дорена Стерна. Головний герой фільму - Джордж Бейлі, живе у маленькому містечку, настільки засмучений незліченними проблемами та несподіваним боргом, що думає про самогубство в переддень Різдва. Джордж завжди мріяв покинути рідне місто, побачити світ, але злиденні обставини та його власне добре серце не дали йому покинути Бедфорд Фолз. 

 
 

Коментарі до події (4)
  • isabella ahha 14 Січня

    Мені було боляче й розбите серце, коли сім місяців тому між мною та моїм чоловіком у моєму шлюбі сталася дуже велика проблема. настільки жахливий, що подав справу до суду на розлучення. він сказав, що більше ніколи не хоче залишатися зі мною і що більше не любить мене. Тож він зібрав речі з дому і змусив мене та моїх дітей пережити сильний біль. Я намагався всіма можливими способами повернути його, після довгих прохань, але безрезультатно. І він підтвердив, що прийняв рішення і більше ніколи не хоче мене бачити. Тож одного вечора, повертаючись з роботи, я зустрів свого старого друга, який шукав мого чоловіка. Тож я йому все пояснила, і він сказав мені, що єдиний спосіб повернути свого чоловіка — це відвідати чародійця, тому що він справді це теж зробив. Тому я ніколи не вірив у магію, але мені нічого не залишалося, як слідувати його пораді. Потім він дав мені адресу електронної пошти заклинателя, якого він відвідав. [email protected]. Наступного ранку я надіслала електронного листа на адресу, яку він мені дав, і заклинатель запевнив мене, що я поверну свого чоловіка протягом наступних двох днів. Яке дивовижне твердження!! Я ніколи в це не повірив, тому він поговорив зі мною і сказав мені все, що я мав зробити. Потім я роблю їх без збільшення, тому наступні два дні, на диво, мій чоловік, який не дзвонив мені протягом останніх 7 місяців, дзвонив мені, щоб повідомити, що він повертається. Так дивно !! Тож він повернувся того ж дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та моїм дітям. Тоді з того дня наш зв’язок став міцнішим, ніж раніше, за допомогою чудового заклинателя. Тому я пораджу, якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з доктором алаба на електронну адресу: [email protected] або зв’яжіться з ним у WhatsApp та Viber за цим номером: +1(425) 477-2744.......

    Kateryna isabella ahha 08 Жовтня

    Магія і чари (ворожки, чаклуни) є брехунами і якщо після їхніх заклинань, щось подіяло, через деякий час стає ще гірше, або хвороба, прокляття переносяться на рідних або дітей. Українці в більшості християни і як християни мали б читати Біблію, де сказано, що маги, чаклуни і т.д. не від Бога і до них не варто звертатися. Якщо в тебе є проблема, краще прийти в церкву, щоб за тебе помолились. Кажеш в церкві не діє? Обман? Можливо тоді ходиш в церкву, в якій перекрутили правду про Бога, сказали, що Він карає і не може нічим допомогти. Але це не так, Він діє і сьогодні. У цьому я переконалася у власному житті. Хочеш почути правду, шукай "Християнські Зустрічі" в ютубі, і правда зробить тебе вільним!
  • Ігор Пуць 23 Грудня

    Привіт, веду блог про фільми і відбрав тільки нові Новорічні фільми для перегляду для зустрічі нового 2022 року
    https://youtu.be/FNmmHX3CwDQ
  • Zradko Hater 31 Грудня

    ви дегенерати? ви хоч перевіряєте переклад після гугл транслейту? "магазинів робляв все", "завжди охайно вдітись"
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...