Ада Роговцева презентує виставу «Будьте як вдома»

Ада Роговцева презентує виставу «Будьте як вдома»

Вистава «Будьте як вдома!» за участі Ади Роговцевої та Ахтема Сеітаблаєва. Режисером вистави стала донька Ади Роговцевої — Катерина Степанкова. В основі вистави п’єса Жана-Марі Шевре «Squat».

Центральною темою вистави є поняття домівки, яке кожен розуміє по своєму. Для когось це територія в межах кордонів, а для когось — простір однієї паризької квартири, де мешкають герої нашої вистави зі своїми простими і складними стосунками між собою та з оточуючим світом.

  • 6 листопада вінницькі любителі театру побачать цю виставу на сцені нашого музично-драматичного театру.

Режисер вистави -  дочка Ади Миколаївни - Катерина Степанкова, учениця Романа Віктюка та Петра Тодоровського. 

Центральна тема вистави - тема міжнаціональних відносин, тема єдиного Дому, яким нарешті і має стати як для кожного з нас, так і для персонажів п'єси наш «земний простір». Простір, який для одних визначається державними кордонами. А для інших - стінами паризької квартири, де і живуть герої вистави, вирішуючи свої то складні, то «прості» людські взаємини. Пара молодих емігрантів - араб Самір та полька Бася - випадково опиняються у великій квартирі в центрі Парижа. Так само випадково в їх життя входять дві літні французькі леді - Жанн і Марівонн...
Партером Ади Миколаївни Роговцевої на сцені стане виконавець головної чоловічої ролі - араба Саміра - Ахтем Сейтаблаєв.

"БУДЬТЕ ЯК ВДОМА" за участі Ади Роговцевої та Ахтема Сеітаблаєва

 

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення