Максим Бородін у Вінниці

Максим Бородін у Вінниці

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Український співак та півфіналіст «Голосу країни -12» Максим Бородін у Вінниці 16 листопада о 18:30
Тексти, які проникають у душу. Голос, що викликає мурашки по тілу та посил, який відгукнеться у серці кожного ще з перших нот. "Як би не ти", "Зозуленька", "Ми вернемось", пісні, які так потрібні нам у ці непрості часи...

Чому варто піти на концерт МАКСИМА БОРОДІНА у Вінниці!

  1. Один з найхаризматичніших виконавців сучасної української сцени.
  2. Спеціальна акустична програма з найкращих пісень.
  3. Вечір, що об’єднає та подарує нові сили.

Концерт МАКСИМА БОРОДІНА у Вінниці!

Максим Бородін – талановитий співак і музикант, півфіналіст проєкту «Голос країни-12», якому вдалося обернути до себе крісла одразу трьох суддів. Виконавець заворожує красивим тембром та проникливими авторськими піснями, на які його надихає любов до життя і своєї родини. Сьогодні Максим пише нові пісні, а також разом з іншими представниками культурного фронту активно підтримує своїми виступами українських захисників та захисниць.

Проникливі авторські пісні 

В особливо емоційному, акустичному форматі прозвучать усі надихаючі, чуттєві, щирі треки Максима Бородіна. Це і пісня про силу кохання «Якби не ти», і композиція «Моя країна», яка окрилює та дарує віру, і багато інших, сповнених важливого змісту та чесних емоцій пісень. Приходьте, щоб особисто відчути магію творчості та виконання Максима Бородіна. Побачимось!

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення