Black Friday у Києві: ТОП-5 гарячих розпродаж

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
22 листопада 2021

26 листопада пройде хвиля великих розпродажів. Київські магазини та заклади традиційно долучаться до акції, запропонувавши привабливі знижки. Де киянам можна пошопитися у Black Friday, далі у нашому огляді. 

Black Friday у Києві: ТОП-5 гарячих розпродаж

1. BLACK FRIDAY в ТРЦ Gulliver

Чорна п’ятниця у Gulliver - це скажені знижки та гарантовані подарунки! Лише три дні 26.11, 27.11 та 28.11 у твоєму улюбленому ТРЦ діятимуть шалені знижки до – 80%! 

2. Всі. Свої | Чорний маркет 

Всі. Свої запрошують на "Чорний маркет"! На Вас чекають два дні знижок. Ви зможете придбати за акційними пропозиціями одяг, взуття, дитячі речі, прикраси, декор.

3. Black Friday в ТРЦ Sky Mall 

Хочете оновити гардероб модними речами від найкращих світових брендів? Завітайте у ТРЦ Sky Mall. Там для всіх відвідувачів відбудеться найочікуваніша усіма любителями шопінгу подія - Black Friday.

4. Black Friday в ТРЦ Lavina

Наближається Black Friday... А з нею - неймовірні знижки та акції, що чекають на Вас у ТРЦ Lavina з 26 до 28 листопада! Магазини даруватимуть знижки до -80%. 

5. Black Friday у ЦУМ 

Зустрічайте Black Friday у ЦУМі! На вас чекають знижки до 30% на осінні колекції міжнародних брендів та приємні подарунки до кожної покупки.

Події по темі:
Коментарі до події (1)
  • Слава Клименко 24 Листопада

    Да!!! Уже приготовила список и жду с нетерпением. Начну с Дарынка, он ближе всего мне и есть вероятность, что все там и куплю))
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...