Чи чекають жінки квіти взимку?

Buketland
Автор:
Buketland
02 грудня 2021

Про те, що всі жінки люблять квіти, навіть не варто говорити - то очевидна істина. Але якщо навесні, восени та влітку чоловіки їх дарують, то взимку чомусь ні – і це дивно, оскільки представниці прекрасної статі чекають на такий подарунок незалежно від сезону. А все тому, що багато представниць прекрасної статі сприймають букет квітів  як символ – символ любові та пристрасті, ніжних почуттів та симпатії, поваги, турботи і навіть подяки.  Згідно статистики, такий запит як квіти Київ популярний цілий рік, тому важко казати, що у квітів є сезонність. Особливо тепер, коли будь-які сорти можна вирощувати в теплицях Отримуючи букет, дівчина почувається бажанішою і привабливішою і, як наслідок, розквітає буквально на очах - і це варто того, щоб замовити квіткову композицію зі швидкою доставкою.

Чи чекають жінки квіти взимку?

Для жінок увага - це найголовніше

Зима – це час свят та гулянь. Взимку багато іменинників, а Різдво, Новий рік та інші святкові дні, наприклад, День святого Миколая, дають привід для нестандартних рішень та креативних презентів у вигляді зимових букетів.

Фахівці вважають, що кожному сезону відповідають різні квіти з доставкою, наприклад, взимку найкраще виглядатимуть троянди, гвоздики, лілії, антуріум, гортензії та соняшники. Як додаткові елементи можуть також використовуватися гілочки калини або жасмину, а також суцвіття едельвейсу - це допомагає правильно розставити акценти і нагадати про те, що навіть після найсильніших холодів знову настане весна. 

Зимою квіти особливо цінні

Довга, снігова, найчастіше сувора – в Україні саме така зима. У цей час особливо приємно бачити яскраві, пишно забарвлені квіти із сильним приємним запахом. Тому великий і стабільний попит мають троянди, особливо з таких всесвітньо відомих центрів культивування цих квітів, як Еквадор і Кенія. Також узимку часто купують хризантеми, орхідеї, тюльпани, гербери, які доставляються по Україні.



При виборі квітів варто звертати увагу на їхню яскравість: створений контраст з усталеним і вже набридлим зимовим пейзажем подарує позитивні емоції і справить чудове враження. Екзотичний сюрприз у вигляді зимової композиції – пишні різнокольорові гортензії: такий подарунок надовго залишиться у пам'яті.

Є навіть особливі, дуже гарні новорічні букети квітів. Навесні, влітку та восени їх не купити. Такі букети прикрашають пухнастими хвойними гілочками та шишками, іграшками, схожими на ялинкові, штучним снігом та інеєм. Це найпопулярніші варіанти.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...
Безпечна гра на гроші в ігрові автомати
Безпечна гра на гроші в ігрові авто... Сертифіковані ігрові автомати в ліцензійних онлайн казино гарантують чесну роботу математичних алгоритмів. Грати в них о...