Головна ялинка України: Як виглядатиме та коли відкриють

admin
Автор:
admin
10 грудня 2018

Серце України - Київ - інтенсивно готується до зимових свят! Наразі місто займається облаштування головної зеленої красуні - 25-метрової ялинки.

Головна ялинка України: Як виглядатиме та коли відкриють

Офіційне відкриття головної ялинки України відбудеться на Софійській площі 19 грудня, у день Святого Миколая. Святкові урочистості стартують о 19.00. 

Цьогоріч Новорічне деревце сягне - близько 25 метрів заввишки. Його планують прикрасити понад трьома тисячами іграшок та кількама кілометрами вогниками. Ялинка буде в холодних кольорах - оформлена у стилі Північного сяйва.

Родзинкою стане 50-метровий інтерактивний екран, який розмістять на зеленій красуні для привітань!

"Ялинка вже красується на Софійській площі! Монтажні роботи добігають кінця і скоро ми опинимося в країні "Північного Сяйва", - додають організатори.

Біля ялинки розгорнеться Новорічне містечко. Поряд розмістять торгові будинки з різноманітними смаколиками та зігріваючими напоями. А ще на Софійські площі вперше запустять потяг бажань "Полярний експрес".

У програмі також - безліч фотозон, святковий концерт, магічний тунель та казкова алея чудес!

Одним словом, розваг буде вдосталь! 

А Ви завітаєте на офіційне відкриття ялинки у Києві? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

1. Країна Північного сяйва - Свято на Софійській площі

2. Winterra. Легенда Казкового Краю - Зимове шоу 

3. Новорічна музична платформа - Концерт за участі зірок 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...
Безпечна гра на гроші в ігрові автомати
Безпечна гра на гроші в ігрові авто... Сертифіковані ігрові автомати в ліцензійних онлайн казино гарантують чесну роботу математичних алгоритмів. Грати в них о...