Кредит під заставу квартири у період воєнного стану. Як змінились кредитні продукти

banknota.kiev.ua
Автор:
banknota.kiev.ua
30 грудня 2022

Наслідки широкомасштабної війни в Україні відчув практично кожен. Окрім безцінних втрат – людських життів та здоров'я, багато українців втратили бізнес, житлове майно, особистий транспорт. Фінансові труднощі зараз цілком закономірні, тому адаптоване кредитування є ключовим аспектом відновлення економічної ситуації як мінімум до довоєнного рівня. Найкращий варіант для мешканців столиці прямо сьогодні – це кредит під заставу квартири у Києві. Як і де його краще оформити, ми обговоримо далі.

Кредит під заставу квартири у період воєнного стану. Як змінились кредитні продукти

Як вплинув військовий стан на кредитування в Україні

     Військовий стан - це не тільки оголошення загальної мобілізації, а й інші юридичні зміни тимчасового характеру у державі. З 24 лютого 2022 року економіка України "грає" зовсім за іншими правилами, бюджетні гроші перерозподілені на стратегічно важливі галузі, і багато довоєнних фінансових операцій різко обмежені або зовсім зупинені.

     Жодних сумнівів не викликає прямий вплив війни на кредитну сферу:

  • Кредитних продуктів поменшало.
  • Умови оформлення та кредитування змінилися.
  • Адаптація під воєнну економіку відбулася далеко не у всіх фінустановах.
  • Населення відчуває більшу потребу в кредитних коштах, ніж до війни.
  • Економічна рецесія у банківському кредитному секторі

     Зараз ми спостерігаємо економічний спад, зумовлений зупинкою роботи важливих для ВВП країни підприємств, фактичного зменшення працездатного населення через вимушене переселення, проблеми у бізнес-секторі та інші.

     Бачимо і реакцію від НБУ – підвищення облікової ставки до 23-25%. Цей фактор призвів до кількох неприємних наслідків для кредитної галузі:

  • Збільшення реальної ставки в банках;
  • Більше обмежень та додаткових платежів для позичальників при оформленні – так банк знижує ризики неплатоспроможності клієнтів;
  • Зниження числа іпотечних кредитів – через спад будівельного ринку;
  • Підсумок - нижче відсоток схвалень, кредити в банках стали дорожчими і недоступнішими.

     У поточних умовах досить зручним та простим рішенням є кредит під заставу квартири у Києві. Оформити його можна у приватній фінансовій компанії, де умови кредитування більш лояльні та адаптовані до актуальної економіки.

Кредит під заставу квартири у Києві в “Банкнота”

     У Києві ліквідність квартир перебуває на досить високому рівні, незважаючи на всі економічні проблеми. У власників нерухомості у столиці зараз є шанс отримати набагато вигідніший кредит, ніж в інших регіонах.

     Оформити кредит під заставу квартири у Києві можна у фінансовій компанії "Банкнота", яка вже понад 8 років пропонує свої послуги на території Київської області і не лише.

У чому, власне, вигода?

  • 99% - шанс схвалення;
  • Низька реальна ставка – 1,5% на місяць (18% річних);
  • Оформлення за 24 години;
  • Тривалий термін – до 60 місяців;
  • Сума більша за будь-який споживчий кредит - від 50 000 до 15 000 000 грн;
  • Жодних додаткових платежів та комісій.

     Величезним плюсом "Банкнота" є можливість отримати кредит під заставу квартири без офіційного працевлаштування, довідки про доходи і навіть з проблемною кредитною історією. Зараз, коли багато хто просто залишився без роботи, це дуже крутий бонус.

     Оформити позику під заставу можна на офіційному сайті “Банкнота” або зв'язавшись за телефоном зі спеціалістом +38-063-930-99-99.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...