Новий формат шопінгу: «АШАН» запрошує до віртуального гіпермаркету

shop.auchan.ua
Автор:
shop.auchan.ua
28 лютого 2019

Багато хто вже не уявляє свого життя без шопінгу в інтернеті. Зручності переконливі: величезний асортимент, можливість замовити доставку товару онлайн, почитати відгуки тощо. Але так само багато покупців встигли розчаруватися у закупівлях в мережі. Адже в багатьох онлайн-магазинах продають товари із сумнівною якістю, а також «компромісно» ставляться до рівня обслуговування покупців.

Новий формат шопінгу: «АШАН» запрошує до віртуального гіпермаркету


«АШАН» пропонує принципово новий підхід до онлайн-шопінгу. Інтернет-магазин відомої мережі надає клієнтам низку переваг, які важко переоцінити. Купити тут можна майже все: асортимент товарів непродуктової групи вражає космічними масштабами! Отже, гайда до світу вигідних покупок в «АШАН».
Вхід до нього — це сайт shop.auchan.ua, де зібрано величезну колекцію розмаїтих товарів у таких категоріях:

  • техніка та мультимедіа;
  • іграшки;
  • побутові засоби для прання, чищення тощо;
  • розмаїття для малюків — від меблів до дитячих сумішей, одягу, косметики;
  • спортивне устаткування та одяг, все для активного відпочинку, подорожей, риболовлі;
  • товари для садиби та дачі (спеціальні суміші ґрунтів, насіння овочів, зелені, квітів, саджанці, інструменти тощо);
  • товари для краси та гігієни всієї родини;
  • канцелярське приладдя, товари для творчості, книги та періодичні видання;
  • меблі, все для ремонту, оздоблення оселі;
  • асортимент для автолюбителів;
  • все для пухнастиків та пташок — домашніх улюбленців.

Помилково вважати, що все необхідне можна придбати, відвідавши один з гіпермаркетів мережі. Звичайно, цей варіант — завжди гарна ідея. Але річ у тім, що асортимент товарів настільки величезний, що все не може вміститися на полицях офлайнового традиційного магазину просто фізично. Тому «АШАН» пропонує обрати ті чи інші товари на сайті, отримавши саме те, що необхідно!

         https://cdn.pixabay.com/photo/2019/02/16/14/19/shopping-4000414_960_720.jpg

Скористатися можливостями інтернет-магазину зможе навіть початківець та людина похилого віку. Єдине, що знадобиться — доступ до інтернету та декілька хвилин вільного часу. Особливої уваги заслуговує розділ із акційними товарами за найвигіднішими цінами. Важливо – доставка продуктів та напоїв здійснюється за іншими окремими умовами!

Як стати покупцем онлайн-магазину

План дій дуже простий. Сайт розроблено таким чином, аби користуватися ним можна було інтуїтивно, не витрачаючи зайвого часу та зусиль. Перший крок – обрати необхідний товар або декілька позицій. Вони будуть додані до віртуального кошика. Завершивши вибір, переходьте до оформлення замовлення. Треба вписати в спеціальні форми ім’я, прізвище та по батькові, електронну адресу, номер мобільного телефону. Далі вам запропонують спосіб доставки замовлення. Доступні такі варіанти:

  1. доставка просто додому;
  2. на одне з відділень «Нової пошти»;
  3. самовивіз із обраного гіпермаркету мережі.

Сплатити можна безготівково — за допомогою банківських карток, а також мережевих способів оплати. Також можна оформити оплату в кредит за вигідними умовами.

Шопінг в «АШАН» — це просто, швидко і з гарантією того, що ви придбали саме те, що хотіли.

Ставши клієнтом інтернет-магазину, скористайтеся ще однією перевагою. Завантажте на смартфон мобільний додаток «АШАН». Так ви зможете формувати списки покупок, уважно слідкувати за найвигіднішими акціями та спеціальними пропозиціями.

Ласкаво просимо на новий рівень зручного шопінгу!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...