Огляд лінійок ноутбуків DELL

comfy.ua
Автор:
comfy.ua
22 травня 2023

У квітні 2023 року компанія DELL випустила оновлений ноутбук XPS 13 Plus із процесором 13-го покоління IntelCore i7-1360P. Попередня модель цієї лінійки заслужила місце в топі серед ультрабуків у 2022. Продукти DELL https://comfy.ua/notebook/ часто виграють за співвідношенням ціни і функціональності в порівнянні з іншими брендами. Кожна серія розроблена під конкретні потреби окремих категорій користувачів.

Огляд лінійок ноутбуків DELL

Корпоративні лінійки

Часто моделі корпоративного сегмента не мають DVD-рекордера, оснащені SSD-дисками порівняно невеликого розміру (256-512 ГБ). При розробці гаджетів для бізнесу метою була висока надійність і захищеність, легка інтеграція з офісною технікою та корпоративними системами управління. До цієї категорії відносять модельні ряди:

  • Бюджетний варіант для повсякденних завдань.
  • Відрізняються ємними батареями, які довго тримають заряд. Ударостійкий корпус і висока яскравість екрана дають змогу з комфортом працювати на вулиці.
  • Преміум-сегмент. Робоча станція підходить для відеомонтажу та роботи з графікою.

Серії для домашнього використання

Лептопи для дому відрізняються підвищеною продуктивністю, вінчестерами більшого розміру (до 2 ТБ), потужною графікою для ігор і мультимедійних розваг. Популярні серед фрілансерів і студентів завдяки доступності та функціональності. Затребувані серед графічних дизайнерів і фотографів за якісну передачу кольору. У продажу доступні такі лінійки:

  • Універсальні ноутбуки припадуть до душі навіть геймерам і графічним дизайнерам. Деякі моделі оснащені фізичними прискорювачами і двома відеокартами. Преміум-клас, гідний конкурент Макбукам.
  • Дуже різноманітні за функціями і вартістю: від простих для навчання до максимально укомплектованих.
  • Мають максимальну продуктивність серед моделей бренду і виконують різнорівневі геймерські завдання. Клавіатура з RGB-підсвічуванням і футуристичний дизайн - приємне доповнення. У цій лінійці 2005 року вперше у світі було запропоновано технологічне рішення з рідинного охолодження.
  • G Series. Бюджетні ігрові лептопи. Виробляються з 2018 року. Економія не на начинці, а на зовнішньому вигляді. Потужні системи охолодження і живлення забезпечують стабільність роботи. Відеокартипідійдуть для більшості гравців, але складні завдання не потягнуть.

Популярні модифікації

В асортименті DELL представлені звичайні ноутбуки, ультралегкі вагою від 1.055 кг і трансформери "2 в 1". Останні оснащені сенсорним екраном і легко перетворюються на планшет. Трансформери доступні в лінійках XPS, Latitude і Inspiron. Працюють на базі IntelCore i5/i7 або AMD Ryzen 5/7. На більшості гаджетів встановлено ОС Windows 11.

У лінійках Vostro, Latitude і Precision існує власна градація. У назві моделі вказані цифри 3000, 5000, 7000, 9000: чим вище число, тим краще оснащення. Серія XPS розшифровується як eXtremePerformanceSystem і представляє преміальний продукт.

Американський виробник комп'ютерної техніки вміло й ефективно підлаштовується під потреби своїх клієнтів. Більшість ноутбуків мають ударостійкий алюмінієвий корпус, малу вагу та ергономічний дизайн. Оперативна пам'ять від 4 до 64 ГБ дає змогу підібрати обладнання під будь-які запити та на різний бюджет. Діагональ екрана від 11 до 18 дюймів. Якщо хочете купити ноутбук DELL, ознайомитися з характеристиками можна в каталозі Comfy.ua.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...