Створення професійного контенту зі смартфоном Samsung: лайфхаки

comfy.ua
Автор:
comfy.ua
30 серпня 2023

9 серпня 2023 року з'явилася інформація про те, що компанія Samsung планує в моделі Galaxy S24 Ultra зробити об'єктив на 50 Мп з 3х оптичним зумом. Смартфони бренду https://comfy.ua/smartfon/brand__samsung/ впевнено тримають на ринку першість у плані якості камер, але розробники продовжують приємно дивувати оновленнями. У мережі можна побачити припущення інсайдерів про те, що і зум буде збільшено з 3-кратного до 5. Але Ice Universe спростовують подібні чутки і стверджують, що зміни, як порівняти з попередньою версією, торкнуться тільки роздільної здатності камери.

Створення професійного контенту зі смартфоном Samsung: лайфхаки

Смартфони Самсунг для контенту вищої якості

П'ятикратне збільшення роздільної здатності об'єктива дає великі надії на те, що за допомогою нової версії гаджета можна буде створювати професійні знімки та відео. Хоча це реально і з моделями попередніх поколінь, які демонструють відмінну чіткість, яскравість, деталізацію і контрастність кадрів. Ловіть кілька корисних рекомендацій, як використовувати камеру Samsung повною мірою і насолоджуватися кожним кадром.

64ee15845cae4.webp

Лайфхаки для професійних фото на смартфон Самсунг

Багато що у створенні контенту залежить від здатності бачити кадр, обирати виграшні ракурси, ловити світло і не завалювати горизонт. Це речі, для яких потрібно трохи практики і насмотренності актуальних трендів у світі фотографії.

64ee158fd3b34.webp

Прокачуйте ці навички, а в смартфоні Самсунг обов'язково врахуйте такі моменти:

  • Оптимізація кадру - це функція, яку потрібно задати в налаштуваннях камери, щоб знімок був чіткішим. Смартфон аналізує предмети, які потрапляють у кадр, і задає їм оптимальну колірну температуру.
  • Найкращий кадр - ще одна опція в моделях бренду, з якою легко навчитися не завалювати горизонт. У кадрі з'являється горизонтальна лінія, на яку необхідно орієнтуватися.
  • Стабілізація кадру - може бути цифрова (у більш бюджетних моделях) або оптична. Технологія дає змогу отримувати чіткі знімки, навіть якщо під час зйомки доводиться рухатися.
  • Слідкуючий фокус - у всіх смартфонах доступна така опція, і здається, що в ній нічого особливого. Але проблема в тому, що мобільним фотографам-початківцям легко збити фокус з рухомими об'єктами. У моделях Самсунг все спрощено - у налаштуваннях достатньо задати стежачий автофокус, і все відбуватиметься автоматично.
  • Premiere Rush - професійний відеоредактор, який реалізований у лінійках Galaxy. У додатку є інструменти для створення професійного ролика (шаблони графіків рухів, очищення і мікшування звуку, створення графіки).
  • Режими зйомки - у різних моделях доступно від 10 до понад 20 режимів, які можна використовувати під відповідні умови. Не варто ними нехтувати, додатки дають змогу отримати найкращий кадр у будь-яких умовах.
  • Samsung Shot Suggestions - функція, яка пропонує оптимальне кадрування. За замовчуванням опція не активована, тому її потрібно увімкнути самостійно. Це дуже зручно, коли телефон підказує, де краще розмістити камеру.
  • Плаваюча кнопка пуску - варто визнати, що сучасні смартфони громіздкі, і знімати на них не так уже й зручно з точки зору ергономіки. Тому в моделях Самсунг і впроваджена плаваюча кнопка, щоб фотограф був вільний у рухах.
  • S Pen - перо можна використовувати не тільки для нотаток. S Pen підтримує низку жестів для фото та відео, що спрощує процеси фотографу.

Знаючи, як на максимум використовувати камеру в смартфоні Самсунг, поспішіть підібрати відповідний гаджет на Comfy.ua.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Подаруйте найкраще літо дитині з дитячим басейном
Подаруйте найкраще літо дитині з ди... Вибір басейну для дитини потребує ретельного підходу та врахування кількох важливих аспектів. У цій статті ми розглянемо...
ТОП-7 Великодніх мультиків для всієї сім'ї
ТОП-7 Великодніх мультиків для всіє... Ловіть добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю, а та...
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших рецептів
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших ре... Наближається світле свято - Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска. Тож лові...