Сушибокс оптом та в роздріб: стильне та практичне рішення для упаковки

ukrsich.kiev.ua
Автор:
ukrsich.kiev.ua
03 вересня 2024

У вашому закладі подають найкращі суші та роли у місті? Тепер вам треба підкреслити майстерню, захистити вироби під час перевезення та залучити якомога більше клієнтів. Для цього вам знадобиться оригінальна приваблива упаковка.

Сушибокс оптом та в роздріб: стильне та практичне рішення для упаковки

Як можна використовувати коробки для суші?

Одноразовий сушибокс із ламінованого картону має багато варіантів застосування у сфері громадського харчування. Ось кілька найпоширеніших:

  1. Розміщення їжі на вітрині. Використовуючи естетичні контейнери з прозорими віконцями, можна красиво уявити японські страви на вітрині.

  2. Пакування їжі на винос. Одноразові коробки мають зручну конструкцію та добре зберігають форму. Вони компактні, їх легко утримувати у руці. Тобто сушибокси максимально пристосовані для того, щоб принести куплену їжу з собою на роботу чи додому.

  3. Доставка їжі кур'єрами. Картонні сушибокси досить міцні та жорсткі, вони гарантовано здатні витримувати певну вагу зверху. Тому їх можна ставити один на одного і не побоюватися за збереження вмісту.

Крім перерахованих вище є ще один спосіб використання одноразових боксів для їжі. Вони можуть бути одноразовим посудом: вміст можна не перекладати на тарілку, а є прямо з коробки. Після їди не треба займатися миттям посуду - упаковку можна просто викинути.

Упаковка для суши - 61 фото

Чому компанії замовляють брендовані сушибокси?

Першорядне завдання тари у тому, щоб захистити упаковані у ній продукти від ушкоджень. Але вона також повинна мати естетичний вигляд і цим формувати гарне враження у покупців.

Щоб підвищити пізнаваність закладу, маркетологи рекомендують використовувати одноразові бокси з унікальним дизайнерським оформленням. Ефективним рекламним інструментом буде упаковка яскравого кольору або фірмової символіки. Така тара, що запам'ятовується, зробить ваш бренд впізнаваним і стане його візитною карткою. Вона також допоможе привернути увагу потенційних клієнтів.

Сушибокси від «УкрСІЧ»: упаковка поза конкуренцією

Якісні контейнери для суші пропонує українське підприємство повного циклу "УкрСІЧ". Ця компанія випускає екологічні картонні коробки, в яких можна безпечно зберігати і доставляти їжу.

Коробка для сета суши 260х180х50 мм - Adar Print

У компанії «УкрСІЧ» не тільки виробляють стандартні сушибокси, їх можуть виготовити спеціально під різні форми та розміри ролів. Також є послуга персоналізації упаковки: її поверхню наносять фірмову символіку, логотип, слоган. Дизайн може розробити фахівець компанії або можна надати власний макет.

Є ще один важливий момент, чому варто співпрацювати з цим виробником: можна купити картонні контейнери, що ламінують, для харчових продуктів оптом за вигідними цінами. 

В "УкрСІЧ" виготовляють упаковку, яка створює позитивний імідж для вашого бізнесу.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Чому виникає геморой і як уникнути ускладнень?
Чому виникає геморой і як уникнути... Як свідчить медична статистика, найпоширенішим проктологічним захворюванням є геморой. На нього страждає приблизно 75% д...
Як не потрапити до боргової ями при кредитуванні в МФО?
Як не потрапити до боргової ями при... У МФО можна отримати кредит на картку протягом однієї години (іноді швидше) у будь-який час. Це дуже швидкий та зручний...
MISOSHOP: Догляд за собою, на який ви заслуговуєте
MISOSHOP: Догляд за собою, на який... У гонитві за ідеальною шкірою багато хто з нас готовий пробувати десятки засобів і витрачати час на нескінченні експерим...