Відомі моделі класичних жіночих годинників

 chasovoy.watch
Автор:
chasovoy.watch
19 вересня 2019

В сучасності дуже люблять класику, адже вона завжди привносить до образу чогось незвичайного, оригінального, надає свіжості та самобутності. Сьогодні ми розповімо про п'ятірку найпопулярніших і відомих годинників в класичному сегменті.

Відомі моделі класичних жіночих годинників

Royal London 20001-01

Ці годинники від британського бренду представлені в простому, але класичному дизайні. В їх основу лягла звична класична індикація, а також довговічний кварцовий механізм, який має мінімальні похибки в ході. Корпус виконується з міцної сталі, яка здатна витримати довготривалу носку. Відзначимо якісне мінеральне скло і ремінець з натуральної, чорної шкіри.

Casio SHE-4051PGL-7AUER

Японська модель сподобалася багатьом модницям, оскільки вона виконується в світлих, м'яких тонах з використанням особливих матеріалів. Нержавіюча сталь на корпусі має PVD-покриття у кольорі рожевого золота, і доповнюється міцним, еластичним, білим шкіряним ремінцем. Класична стрілочна індикація на циферблаті має вставки з кристалів Сваровскі, а в самій моделі прихований кварцовий механізм під мінеральним склом. Відзначимо, що модель з колекції Sheen має високий рівень бризкозахисту.

Versace Vr94q99d002 s001

Цей годинник від іменитого бренду був випущений в Швейцарії як частина колекції Eon Soiree. Він має максимально простий і невибагливий дизайн, а також маленький циферблат. Класична, стрілочна індикація має крихітні стрілки на тлі логотипу цього бренду. Кварцовий механізм прихований під найміцнішим в сучасності сапфіровим склом, стійким до подряпин. Світлий шкіряний ремінець швидко застібається на пряжку і практично не відчувається на руці. Додатково модель має покриття проти відблисків сонця.

Versace Vra903 0013

Годинники від цього бренду були випущені в Швейцарії і увійшли до складу лінійки Vanity Chrono, що стала однією з найпопулярніших у сьогоденності. Корпус годинника виконується з міцної сталі, що доповнюється стильним PVD-покриттям. Шкіряний білий ремінець лише доповнює цей образ, дозволяючи використовувати годинник в якості щоденного аксесуара. Також відзначимо, що модель має сапфірове скло з антивідблиском, і додатковий циферблат для відображення секунд і дати. Модель має римську цифрову індикацію і невелике значення водостійкості.

Versace Vra907 0013

Ще одна модель з колекції Vanity Chrono по-справжньому сподобалась представницям елітного класу. А все тому, що вона має не тільки довговічний кварцовий механізм, сапфірове скло, стійке до подряпин, і ремінець з натуральної шкіри, але і додатково інкрустована 64 діамантами. На самому циферблаті також присутні цілих шість дорогоцінних каменів.


Відшукати стильні класичні жіночі наручні годинники можна на сторінці https://chasovoy.watch/klassicheskie-zhenskie-chasy

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...