Вихідні в Іспанії: встигнути за 2 дні

coraltravel.ua
Автор:
coraltravel.ua
28 жовтня 2019

Іспанія — одна з найцікавіших європейських країн. Тут стільки всього аутентичного, унікального та пронизаного духом багатовікової історії. Здається, скільки не подорожуй, Іспанія кожен раз дивує, наче вперше. Проте не потрібно засмучуватися, якщо в королівстві випала нагода побувати лише кілька днів. Використаємо їх по-максимуму, користуючись порадами досвідчених туристів. Відправляємося на вихідні в Іспанію з Coral Travel.

Вихідні в Іспанії: встигнути за 2 дні

Донна Барселона — красуня Каталонії

Знайомство з Іспанією все ж таки варто почати із самісінького її серця — Барселони. Саме тут, як кажуть самі іспанці, країна відкривається найвизначнішими місцями та пам’ятками.

Швидкий та достатньо економний спосіб мандрівки Барселоною — покататися екскурсійним автобусом Barcelona City Tour. Його маршрут охоплює всі популярні туристичні місця, а в салоні працюють російськомовні гіди. Але, обравши таку екскурсію, слід бути готовим до швидкого темпу. Багато цікавих місць залишаються поза увагою, тож радимо заздалегідь придбати карту міста та скласти власний маршрут. 

Розпочати огляд Барселони зручніше з центру — площі Каталонії. Саме тут умовно сходяться дві частини міста: стара та нова, а також з’єднуються всі головні вулиці. На площі завжди багатолюдно та цікаво, а ще можна поснідати традиційними іспанськими стравами. 

Далі маршрут пролягає до «пряничного» парку Гуель. Зранку тут не багато туристів, тож безліч красивих фото забезпечено. Прогулянка парком займає приблизно 1–1,5 години, після чого можна повернутися на площу Каталонії та вирушити на головну вулицю Барселони Ла-Рамбла. У самому її кінці споруджено пам’ятник-колону з Христофором Колумбом. Якщо піднятися ліфтом на оглядову площадку, з висоти відкриється неймовірна панорама міста. 

На бульварі знаходиться головний барселонський базар Бокерія, де можна прикупити сувеніри, поласувати сезонними фруктами та іспанськими гостинцями. Попереду прогулянка найстарішим районом міста — по Готичному кварталу. Тут Барселона живе будівлями Гауді, майстернями ремісників, аутентичними закладами. 

Ще півгодини прогулянки і перед очима постає найдивовижніша споруда Іспанії — собор Святого Сімейства (Саграда Фамілія). Вечір краще провести на площі Іспанії, милуючись Співаючими фонтанами, або повечеряти на набережній.

Мадрид — столиця Іспанії

На другий день зранку швидким поїздом AVE прямуємо до Мадриду. Сьогодні це розвинутий та дуже динамічний мегаполіс. Але і тут є місця, які просто закохують в Іспанію з першого погляду. Це і Королівський палац, середньовічні вулички, музей Прадо, і, звичайно, арена для кориди «Лас-Вентас». Маршрут радимо такий: старе місто, площа Майор, бульвар Реколетос, пасео Прадо, Лас-Вентас.

Якщо ж екскурсії це не для вас, то на півночі Іспанії можна підкорювати гірські вершини Астурії, на півдні милуватися природою Андалусії або ніжитися на пляжах Середземного моря. Який би відпочинок ви не обрали, Іспанія варта, аби провести тут хоча б вихідні.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...
Безпечна гра на гроші в ігрові автомати
Безпечна гра на гроші в ігрові авто... Сертифіковані ігрові автомати в ліцензійних онлайн казино гарантують чесну роботу математичних алгоритмів. Грати в них о...
Тест на знання української мови
Тест на знання української мови 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Нам належить одна із наймилозвучніших мов світу! Про це завжди варто пам'ятати...