Як купити автомобіль в Києві: поради та рекомендації

avtodim-mercedes-benz-kiev.ukravto.ua
Автор:
avtodim-mercedes-benz-kiev.ukravto.ua
20 жовтня 2020

Хочете купити новий автомобіль? Це не таке просте завдання, як здається на перший погляд. Вам потрібно вибрати марку і модель транспортного засобу, продумати, де саме здійснювати покупку, визначитися з бюджетом

Хочете купити новий автомобіль? Це не таке просте завдання, як здається на перший погляд. Вам потрібно вибрати марку і модель транспортного засобу, продумати, де саме здійснювати покупку, визначитися з бюджетом і способом придбання, а також вирішити, чи буде це нова машина або яка вже була у використанні. У цій статті ми детально розкриємо всі нюанси, щоб ви могли зорієнтуватися на сучасному ринку.

Як купити автомобіль в Києві: поради та рекомендації

Перше, з чим потрібно визначитися, це буде нове авто чи ні. Машину, що вже була у використанні, купувати ризиковано. Ви не знаєте, як її експлуатував власник, які у неї є приховані дефекти, в якому реально стані знаходяться двигун, коробка та інші важливі вузли. Стандартна діагностика не допоможе визначити ступінь їх зносу. До того ж багато автовласників скручують пробіг і піднімають ціну. Тому експерти рекомендують не ризикувати, а купити нове авто у Києві в офіційних представників. Тоді ви будете точно впевнені: воно не підведе в дальній поїздці і не буде вимагати постійного ремонту.

Де купувати?

Сьогодні автомобіль можна купити в багатьох місцях:

  1. В інтернеті, знайшовши відповідне оголошення на ОЛХ або інших подібних сайтах.
  2. На спеціалізованих інтернет-майданчиках по типу «Авторіа» та ін.
  3. У численних салонах і на авторинках.
  4. У офіційного дилера.

Четвертий варіант, на наш погляд, вважається оптимальним. Ви купуєте повністю офіційну, нову машину, отримуєте на неї гарантію і бонуси при обслуговуванні. До того ж у представників часто проводяться розпродажі та акції: вони розпродують авто перед початком нового сезону або перед виходом нових моделей. Знижки можуть бути досить істотними і сягати 20–30%.

Також плюсом покупки авто в офіційного дилера стане і те, що ви зможете вибрати будь-яку комплектацію і будь-який доступний колір. Якщо їх немає в салоні на даний момент, то можна зробити замовлення, і вам привезуть автомобіль від виробника або іншої торгової точки. Якщо ви замовите установку додаткових опцій, їх поставлять кваліфіковані механіки без порушення гарантії на авто.
 

Як вибирати?

Машину варто підбирати не тільки по особистим уподобанням, але і з урахуванням здорового глузду. Якщо 99% часу ви їздите по Києву або іншому мільйоннику, то вам не потрібен пікап або позашляховик. Найкраще підійде хетчбек або седан. Для великої родини рекомендується універсал або кросовер.

Також слід враховувати об'єм двигуна і тип трансмісії. Для міського циклу цілком достатньо 1,5–2 л. Якщо хочете заощадити, обирайте моделі з двигуном 1–1,3 л, а якщо любите динамічний стиль їзди – від 3.

Трансмісія буває трьох типів:

  1. Автоматична. Вважається найзручнішою і практичною. Досить просто натискати на педаль газу, і коробка буде сама вибирати відповідний режим роботи. Це хороший варіант для міста і поїздок по трасі.
  2. Механічна. Вважається класикою. Недорога, практична, легка в обслуговуванні та ремонті, але керувати машиною на механіці не так просто, як на автоматі.
  3. Роботизована. Є перехідною моделлю від механіки до автоматики. До її переваг відносяться плавність перемикання швидкостей, підвищений ККД, невелика витрата палива і можливість самостійного регулювання роботи трансмісії. З мінусів: низька надійність і висока вартість обслуговування.

Після того, як ви визначитеся з усіма нюансами, можна вирушати в салон. Щоб купити машину по актуальній ціні і не наштовхнутися на шахраїв, звертайтеся до Корпорації УкрАВТО. Це офіційний дилер «Мерседес-Бенц» в Києві, який запропонує вам якісні і надійні машини від відомого німецького виробника.

В салоні ви зможете спокійно оглянути різні моделі Mercedes Benz, визначитися, який автомобіль вам підходить, провести тест-драйв і вибрати потрібну комплектацію. Страховку можна оформити на місці. Через годину після звернення ви поїдете додому на новому автомобілі.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...