Зустрічаймо осінь в Києві: ТОП-5 подій вересня

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
30 серпня 2021

На календарі - перший місяць осені! Аби Ви не встигли засумувати за літом, сайт Moemisto.ua підготував для Вас огляд найцікавіших подій вересня! Повірте, що така осінь Вам сподобається! Отож, ми починаємо!

Зустрічаймо осінь в Києві: ТОП-5 подій вересня

1. Музей науки - Перший інтерактивний простір 

Тут можна буде покататися на велосипеді з квадратними колесами, вирушити в космічну подорож, побачити двометрову голограму та 60-кілограмовий кристал, скласти з атомів воду та сіль у доповненій реальності, дізнатися, як побудований організм людини. Загалом на відвідувачів чекає понад 120 інтерактивних експонатів та інсталяцій. 

Де: ВДНГ. Коли: вересень. 

2. KARTULI FEST - Фестиваль грузинського вина на ВДНГ 

Кияни та гості міста зможуть познайомитися з культурою Грузії! Фуд-корти кращих українських і грузинських ресторанів, дегустації чудових вин, тематичні майстер-класи з приготування страв і традиційних народних промислів - Ви будете у захваті!

Де: ВДНГ. Коли: 11-12 вересня.

3. Old Car Land - Виставка-фестиваль

Тисяча раритетних машин з'їдуться в найбільший технічний фестиваль України Old Car Land. Його організовує клуб технічної класики OldCarServiсe. Експозиція фестивалю буде охоплювати найрізноманітнішу техніку, яку за останні 150 років придумали люди.

Де: вул. Медова, 1. Коли: 17-19 вересня.

4. Світ Велетнів у Голосіївському парку 

У Голосіївському парку відкриється справжній Світ Велетнів! Це буде Фестиваль світового рівня, який підкорить всіх та кожного! 

Де: Голосіївський парк. Коли: 3 вересня - 31 жовтня.

5. Красиво - Концерт Тіни Кароль у Києві 

Зустрічайте сольний концерт Тіни Кароль на воді. Співачка презентує новий альбом "Красиво".

Де: Венеціанський острів, 1. Коли: 11 вересня о 20.00. 

Більше цікавих та актуальних подій у ВЕРЕСНІ - ТУТ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...