Відкриття виставки «Париж. Місто та Люди» в Très Français

Відкриття виставки «Париж. Місто та Люди» в Très Français

Всі анонси від: Famille Très FRANÇAIS

Bonjour, друзі!

Уявіть собі: ви стоїте перед фотографією з келихом вина в руці, щиро захоплюючись творчістю, закриваєте очі - і тут відчуваєте, як ніби ви опинилися в Парижі, чуєте легкий шум французьких вулиць, звук чашки еспресо, яку ставлять на стіл тонкі пальці місцевого жителя...

З радістю запрошуємо вас в якості спеціального гостя на відкриття виставки українського, але дуже «тре франсе» фотографа Sasha Ptaag «Париж. Місто і Люди»в Très Français.

Відкриття відбудеться в четвер, 20 жовтня, о 19.00!

Париж - це не тільки Ейфелева вежа. Париж - це не тільки запах свіжоспечених багетів і аромат кави. Париж набагато складніше - в ньому краса, простота, занедбаність, смак життя та контрасти. І головне - Люди! Такі різні, і такі однакові в головному – в любові до життя, а ще в тому, що вони парижани - і цим все сказано.

А ще Париж називають «La Ville Lumiere» - місто світла. Невже є краще спосіб передати гру світла на обличчях випадкових перехожих, як не через чорно-білі знімки?

Фотограф Sasha Ptaag переїхав з Києва і живе в невеликому місті Нансі на північному сході Лотарингії. Він закінчив кар'єру software developer для того, щоб повністю присвятити себе улюбленій справі - фотографії. І це якраз той випадок, коли фотограф - це в першу чергу художник. Зараз Саша дуже затребуваний у своїй новій ролі, знімає Fashion Weeks, стріт фото й атмосферні портрети, а ще дуже любить людей - про це ви можете здогадатися, глянувши на його роботи) На відкритті виставки ви зможете поспілкуватися з ним і задати всі питання в режимі «онлайн».

Чекаємо вас на Костьольній 3 petit фуршеті, присвяченому відкриттю виставки!

From Paris with love :)

Детальніше про кафе 
Très Français можете прочитати тут!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення