День Незалежності в Олександрії та Світловодську

katar
Автор:
katar
15 серпня 2018

Олександрія та Світловодськ презентували святкову програму на День прапора та День Незалежності.

День Незалежності в Олександрії та Світловодську


Олександрія
23 серпня відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України, а також покладання квітів до меморіалу воїнам, що загинули під час проведення антитерористичної операції. Захід почнеться о 8:30 на площі перед міською радою.
Згодом урочистою ходою вишиванок жителі Олександрії пройдуть до пам’ятника Т.Г. Шевченку, де учасникам ходи продемонструють літературно-музичну композицію.
 
24 серпня о 17:00 розпочнуться виступи колективів художньої самодіяльності, на Соборній площі пройде майстер-клас “Світ паперових фантазій”, о 18-й годині почнеться шоу мильних бульбашок, о 19:00 запланована концертна програма “Україна - єдина країна”, а о 20-й годині всіх бажаючих кличуть на дискотеку.


Світловодськ
23 серпня о 9-й ранку стартує велопробіг від “Обеліску слави” до Центральної площі міста.
О 10:00  - урочисте підняття Державного Стяга (центральна площа). З 16:00 до 19:30 у сквері біля міського Палацу культури проходитимуть дитяча розважальна програма, конкурс “Моя вишиванка”, відкриття алеї українського рушника та святковий концерт.
О 21-й годині розпочнеться громадське віче в пам’ять про загиблих Героїв.
 
24 серпня у Світловодську відбудеться святковий мітинг, котрий розпочнеться о 10:00 (парк культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка), а о 10:30 у парку відбудеться велоконкурс.
О 18:00 на Бульварному узвозі відбудеться святковий концерт, дитяча програма, акція по збору коштів для благодійного заходу “Мій тато захищає Україну”.
25 серпня з 18:00 по 21:00 триватиме святковий концерт та творча програма “Співаємо разом” у мікрорайоні Хмельницький (біля магазину АТБ).
26 серпня мікрорайон Заводський (біля МаркетОпту) кличе усіх бажаючих приєднатися до святкового концерту, музичної та дитячої програми з 18-ї години до 21:00.

Програму святкування Дня Незалежності у Кропивницькому можна подивитися за посиланням.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Безплатний онлайн-театр для військових та волонтерів
Безплатний онлайн-театр для військо... DRAMOX – онлайн-театр з найбільшою колекцією українських вистав. Одна з основних місій платформи – популяризація та підт...
День Святого Валентина. Тест
День Святого Валентина. Тест 14 лютого відзначають День Святого Валентина. Це свято пов’язане з ім’ям християнського святого Валентина, але якого...
Кузьма Скрябін. Тест на знання пісень Кузьми Скрябіна
Кузьма Скрябін. Тест на знання пісе... 17 серпня день народження відомого українського співака Кузьми Скрябіна. А 2 лютого 2020 року буде вже 9 річниця, від...