Кропивничанка увійшла до фіналу конкурсу краси Mrs. Ukraine World

Землянська Тетяна
Автор:
Землянська Тетяна
17 вересня 2018

19 вересня Маргарита Полякова у столичному Regent Hill Event Hall представлятиме Кропивницьк на конкурсі Mrs. Ukraine World.

Кропивничанка увійшла до фіналу конкурсу краси Mrs. Ukraine World

 

19 вересня Маргарита Полякова у столичному Regent Hill Event Hall представлятиме Кропивницький на конкурсі Mrs. Ukraine World.

Переможиця захищатиме гордість країни на міжнародному конкурсі у Китаі. Головним критерієм відбору - є досягення учасниць, а також наявність сім’ї.

Маргарита вчилася в гімназії імені Тараса Шевченко, закінчила музичну школу імені Мейтуса за класом академічного вокалу.

Також дівчина з 10 років займалася в театрі мод «Ольга». Саме директор агенції Вікторія Вагжанова і запропонувала Маргариті брати участь у конкурсі. Адже у2012 році, вона представляла Кіровоград у конкурсі «Королева України», на якому зайняла почетне 3 місце і стала Королеваю таланту.

На разі, Маргарита проживає у столиці і виховує разом з чоловіком 2-річного сина Матвія.

Тож побажаємо землячці успіху і перемогу!"

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП 10 романтичних фільмів для перегляду вдвох
ТОП 10 романтичних фільмів для пере... Якщо вам набридли одноманітні романтичні комедії, то нова добірка «Мого Міста» - для вас. У цих фільмах - всі грані любо...
Як лікувати ангіну у дорослих?
Як лікувати ангіну у дорослих? Ангіна (або гострий тонзиліт), є захворюванням, що характеризується запаленням мигдалин. Ця інфекція може спричинити зна...
Безплатний онлайн-театр для військових та волонтерів
Безплатний онлайн-театр для військо... DRAMOX – онлайн-театр з найбільшою колекцією українських вистав. Одна з основних місій платформи – популяризація та підт...