ТОП 10 романтичних фільмів для перегляду вдвох

Афіша Кропивницького
Автор:
Афіша Кропивницького
19 квітня 2024

Якщо вам набридли одноманітні романтичні комедії, то нова добірка «Мого Міста» - для вас. У цих фільмах - всі грані любові, а також гумор і навіть гострі відчуття, тому дивитися їх можна навіть вдовх або ж з подругами чи навіть наодинці)

ТОП 10 романтичних фільмів для перегляду вдвох

 

Один день.  Екранізація бестселера Девіда Ніколса про двох осіб, які обіцяють один одному проводити разом 15 липня кожного року.
Зустрівшись на випускному вечорі в коледжі і провівши ніч разом (але без всякого інтиму), Емма і Декстер  вирішують залишитися друзями, але чи можливо це? Чуттєва  мелодрама за мотивами світового бестселера Девіда Ніколса - кожен раз нам показують тільки один день з їхнього життя, 15 липня, але в ньому виявляється заточено стільки почуттів, що дух захоплює.

Мій хлопець  псих.
Комедія про чоловіка, який повернувся в лоно сім'ї з психушки з невирішеними проблемами Пет (Бредлі Купер), колишній вчитель, виходить з психушки, де він провів вісім місяців, - застав дружину у ванній з істориком, побив його; лікарі діагностували шизофренію і перепади настрою. Пет переконаний, що йому треба повернути дружину, а на горизонті тим часом з'являється молода вдова (Дженніфер Лоренс), ще менш врівноважена, ніж він, пропонує зайнятися сексом, а отримавши відмову - брати участь разом з нею в аматорському танцювальному конкурсі. Це не найсмішніша комедія року - строго кажучи, і не цілком комедія, - але це рідкісний фільм, який пропонує посміятися над чимось, що має значення.

 

Вік Аделайн. Мелодрама про дівчину, яка не старіє.

 Адалін Боуман (Блейк Лайвлі) народилася в 1908 році. У 29 років вона потрапила в автокатастрофу - і незбагненним чином перестала старіти. Протягом восьми десятиліть вона нікому не називала свого справжнього імені і постійно бігла від відносин, але ось одного разу вона зустрічає молодого чоловіка на ім'я Елліс (Міхіл Хейсман), який змушує її серце тріпотіти. Красива (розкішні декорації, яскраві вбрання) мелодрама, що показує XX століття очима втекла нареченої.

 

Бойфренд з майбутнього. Легкий, приємний фільм про хлопця, який мандрує у часі. 

Головний герой успадкував від свого батька вміння переміщатися по часу. Ну, ось просто так, взяв і успадкував, не ставте запитань, прийміть це як даність. Краще подумайте - що б ви зробили, володій такою можливістю? Заробили б купу грошей? Стали б наймогутнішою людиною на землі?... Батько відразу говорить, що подібне вже було в їхньому роду і це ні до чого доброго не привело. Гроші не зробили предків щасливішим. Тому, потрібно знайти щось інше, на чому варто сконцентруватися в житті. Злегка незграбний, хлопчина в душі виявляється невиправним романтиком, і вирішує знайти кохання всього свого життя. Ну, а нам належить простежити за цим його довгою подорожжю. 

 

Опівночі в Парижі належить до рідкісної категорії фільмів - фільм настрою. Такі здатні зачепити, напевно, одну людину зі ста, та й то при певному збігу обставин. Але якщо вже зачеплять - то не відпустять! Вираз «магія кіно» - якраз про нього. Атмосфера старого Парижа захоплює дух, а від тутешніх діалогів з лиця не сходить безглузда посмішка. Головний герой подорожує часі до старого Парижу. У своїх подорожах в старому місті, Гіл зустрічає весь інтелектуальний бомонд тих років: письменника Френсіса Скотта Фіцджеральда з його навіженої дружиною Зельдою, Ернеста Хемінгуея, Гертруду Стайн, Пабло Пікассо, Сальвадора Далі, Луїса Бунюеля та інших)

 

Розмальована вуаль. 1925 рік, Лондон. Починаючу втрачати свою свіжість спокусницю Кітті (Наомі Уоттс) ставлять перед вибором: сидіти на шиї у батька або перебратися на шию до чоловіка. Кітті розсудливо вибирає друге і з новим чоловіком Уолтером Фейном (Едвард Нортон) їде в Шанхай. У Китаї новоспечена місіс Фейн з'ясовує, що чоловік нестерпно нудний. Зате брутальний англійська віце-консул хоч і негідник, але так і пашить пристрастю. І ось вже перед Кітті стоїть дилема - розлучатися чи тягтися за ненависним чоловіком в далеке село, де бушує холера, а з усіх розваг є тільки могилка попереднього доктора. Але раптом місіс Фейн кине перший ніжний погляд чоловіка...

 

Вікі Крістіна Барселона спокусливий фільм про кохання.

Дві подружки-американки Вікі (Ребекка Холл) і Крістіна (Скарлетт Йоханссон) приїжджають на літні канікули в місто-мрію Барселону. Їх смаки і погляди збігаються практично в усьому, крім підходу до любові. Вікі побоюється шалених емоцій і розсудливо чекає весілля зі своїм хлопцем, перспективним менеджером середньої ланки. Крістіна ж, навпаки, будучи натурою творчої, захоплюється, жадає нових зустрічей і відносин. Знайомство з красенем-художником Хуаном Антоніо (Хав'єр Бардем) стане серйозною перевіркою на міцність для обох панночок.

 

Магія місячного сяйва. Стенлі (Колін Ферт) - популярний ілюзіоніст і переконаний скептик, по одній справі викликаний колегою в розкішний маєток на Лазурному березі. Його завдання - вивести на чисту воду самопроголошену ясновидицю на ім'я Софі (Емма Стоун), яка, схоже, вичавлює кожен долар з багатої літньої вдови.

Але, як би Стенлі не старався, йому не вдається розгадати трюк Софі, і з кожним новим сеансом магії він закохується все сильніше і сильніше.

 

Нічого собі канікули! Головні герої фільму - закохана пара Бена і Маріон, які познайомилися випадково завдяки додатку Tinder, і пристрасно полюбили один одного вже на першому побаченні. Не роздумуючи, вони вирішуються провести разом відпустку в  подорожі з Парижа до Болгарії. Ось тільки, чим довше вони проводять час разом, тим більше дізнаються один про одного нових подробиць і поглядів на життя... Чи дійсно вони ідеально походять один одному їм і належить з'ясувати, пройшовши через безліч кумедних, безглуздих і комічних випробувань, приготованих для них долею.

 

І на останок, фільм-картина, фільм-медитація з неперевершеним саундом та космічною Тільдою - Виживуть лише коханці .  

Історія древніх вампірів Адама і Єви, які бачили ще татаро-монгольське іго та інквізиції. Адам - рокер з Детройта. Він вже дуже старий, він хоче тиші, спокою, і тихо ненавидить «мерців» (так вампіри звуть людей). Єва ж - навпаки досить життєрадісна Вампірелла трохи старша, що спілкується з поетом часів Шекспіра, Крістофером Марло, і живе в Танжері. Вона приїжджає витягувати свого коханця з безодні депресії. Але ідилію порушує молодша сестра Єви – Ава, яка раптово заявляється. 

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як лікувати ангіну у дорослих?
Як лікувати ангіну у дорослих? Ангіна (або гострий тонзиліт), є захворюванням, що характеризується запаленням мигдалин. Ця інфекція може спричинити зна...
Безплатний онлайн-театр для військових та волонтерів
Безплатний онлайн-театр для військо... DRAMOX – онлайн-театр з найбільшою колекцією українських вистав. Одна з основних місій платформи – популяризація та підт...
День Святого Валентина. Тест
День Святого Валентина. Тест 14 лютого відзначають День Святого Валентина. Це свято пов’язане з ім’ям християнського святого Валентина, але якого...