Національний мистецький фестиваль "Кропивницький-2018"

Національний мистецький фестиваль "Кропивницький-2018"

Всі анонси від: Національний мистецький фестиваль «Кропивницький»

З 29 серпня по 2 вересня у Кропивницькому пройде Національний мистецький фестиваль “Кропивницький-2018”. 
Масштабний захід проводиться вже вдруге та, схоже, стає доброю традицією для нашого міста. 
Велика кількість локацій, різноманітні заходи для будь-якого віку, книжковий ярмарок -все це у підготували організатори фестивалю для жителів Кропивницького. 
Даний фестиваль такою собі реабілітацією нашого міста, як інфлюєнтної культурної столиці у самому серці України і ми бачимо, що культурні традиції успішно оновлюються. 
Кожен зможе насолодитися якравим дійством адже цьогоріч на фестивалі діятимуть такі локації, як "Літературна Толока", "Мистецтво просто неба", Театр «Пошуки та експерименти», "Музика", тощо. 


Ми уже писали про заходи у рамках КропФесту, а тепер пропонуємо ознайомитися з детальною програмою та локаціями фестивалю. 

У рамках фестивалю пройде також літературна толока! На вулиці Дворцовій зберуться видавництва з усієї України і зіркові гості від літератури. 
У кропивничан буде нагода відвідати книжковий ярмарок та бути присутніми на цікавих зустрічах. 

Місто планують відвідати представники видавництв «Школа», «Мандрівець», «Академія», Видавець Чабаненко Юлія, Видавництво Старого Лева, «Карпатська вежа», «Віват», «Теза», «Зелений пес», «Фонтан казок», «Легенда», «Видавництво», «Дискурсус», «Кліо», «Час майстрів», «Наш формат», «Апріорі». 

Переможниця "Книги року ВВС-2017" Катерина Калитко завітає до нашого міста, а також поет Дмитро Лазуткін, авторка роману-безстселеру Amazon Тетяна Брукс, улюблений багатьма прозаїк Мирослав Дочинець, письменник і тележурналіст Остап Дроздов, письменниця Ольга Деркачова, брати Капранови, шістдесятниця Маргарита Довгань, дитячий письменник Олег Чаклун. 

На святі можна буде зустріти і місцевих авторів: Олена Горобець, Олена Чорна та чимало інших талановитих авторів. 

Як бачите, на фестивалі дійсно де розгулятися головне, щоб вистачило часу встигнути на усі цікаві події! Приходьте на фестиваль, беріть з собою друзів, долучайтеся до прекрасного та станьте частиною мистецького дійства!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення