8 Міжнародний Езотеричний Форум

25-28 травня в еко-курорті "Ізки"(Карпати) відбудеться 8 Міжнародний Екзотичний Форум.

Вперше Міжнародний Езотеричний Форум представляє формат Езотеричної Академії - це унікальна цілісна триденна програма-інтенсив, спрямована на тих, хто бажає отримати унікальні знання, досвід та практики від унікальних майстрів. Впродовж трьох днів Ви зможете не лише індивідуально попрацювати з обраними майстрами, а й спільно - однією групою, одним потоком, на одній хвилі прожити унікальний досвід, наповнений найкращими практичними тілесними, астральними, емоційними, кармічними і ментальними практиками, адже ми побудували роботу так. що Ви не пропустите жодного майстер-класу.

  • Квитки та програма форуму тут

Додатково до основної програми працюватиме сектор консультантів та сектор психологічно-трансформаційних ігор - в якому ви зможете знайти відповіді чи підказки на актуальні для Вас питання, усвідомити та пропрацювати власні запити, що беззаперечно стане відправною точкою реальних змін у житті.

Спеціальна програма для дітей дозволить Вам поринути в сесії Форуму з повною віддачею, а Вашим дітям - доторкнутися до життя батьків через заняття з йоги, інтуїтивного малювання, та інших розвиваючих ігор. Наші аніматори безкоштовно будуть доглядати за Вашими дітьми впродовж дня.

Проживання у відмінних умовах на екологічному курорті дозволить повністю відволіктися від міської суєти і зосередитися виключно на програмі Езотеричної Академії та відпочинку на природі. Великий вибір номерів - від окремих і до 6-місних для компаній, апартаментів для сімей з дітьми, котеджів та віл для VIP осіб - задовольнить будь-який смак.

Екологічний курорт - це не просто місце, це - простір, де ви можете покататися на конях, пішки пройтися до одного з чудес України - водоспаду Шипіт, прогулятися на вершини Боржавського хребта, спробувати «Лежанку на вуликах», половити форель, відвідати озеро Синевир чи легко і невимушено відпочити у мальовничих Карпатах.

Для створення професійної атмосфери та повної самовіддачі на Форумі, кошти за участь, оплачені учасниками, йдуть на організацію Форуму, безкоштовну участь понад 40 майстрів, а також оплату їх триденного проживання і харчування, адже для нас важливо не тільки повне занурення учасників, але й достойне відношення до запрошених майстрів.


Контактні телефони:
+ 38-067-670-50-28
+ 38-063-241-18-12
Станіслав Єкімов (організатор)
https://www.facebook.com/interlan.ua

+ 38-068-791-77- 22
Надія Стець (адміністратор і менеджер з поселення)

+ 38-093-271-79-82
Костя Радоставін
(представник у м. Київ)

Контактні телефони у Польщі:
+ 48-736-26-09-47
Олександр Корицький (організатор і поселення)

Електронна скринька: [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення