А Ви вже знаєте, що в Пасаж Адлера 13 є доставка їжі? Мережа ресторанів Файне Місто розширює свої можливості!

А Ви вже знаєте, що в Пасаж Адлера 13 є доставка їжі? Мережа ресторанів Файне Місто розширює свої можливості!

Тернополяни та гості міста просто обожнюють ресторани мережі Файне Місто! Новий заклад Пасаж Адлера 13 вже встиг завоювати прихильність та любов відвідувачів. А чи знаєте Ви, що тепер поласувати смакотою можна прямо вдома або на роботі? Доставка їжі здійснюється не тільки з КЛУБУ та ПАБУ Файного, але й з Пасажу! Смачний та поживний обід прямо з кухні бару щоденно відправляється до столів сотні клієнтів, скуштуйте фірмові страви мережі і Ви.

 

Пасаж: доставка їжі від fainemisto, що тамує голод зі швидкістю світла

 

Надзвичайно зручно і просто замовляти їжу з ресторану до власної оселі чи офісу: Ви не гаєте час на приготування страви або відвідування власне ресторану. Чудовою новиною є те, що доставка їжі у м. Тернопіль тепер здійснюється також закладом Пасаж Адлера, який користується шаленим попитом серед гостей міста та місцевих. На сайті fainemisto.com можна ознайомитися з меню та замовити будь-яку вподобану страву. Вартість доставки складає 30 грн., проте, якщо замовлення буде на суму від 400 грн. – мережа ресторанів Файного Міста оплатить її за Вас! Це неймовірно гарна новина, адже можна скооперуватися з колегами та заощадити.

Доставка їжі, Пасаж Адлера вирізняється своєю оперативністю обробки замовлень та блискавичною доставкою. В максимально короткі терміни кур’єр привезе Ваші страви гарячими, ароматними та сповненими кухарською любов’ю. Така опція ресторану надзвичайно зручна для клієнтів, адже улюбленими стравами можна поласувати де завгодно та ще й пригостити ними своїх рідних.

.

 

Сім’я ресторанів Файне Місто обслуговує гостей навіть дистанційно. А Ви вже скористалися послугою доставки у Тернополі?

 

Страви високої кухні, що тануть у роті та збуджують кожен з рецепторів людини – Пасаж Адлера

Страви високої кухні, що тануть у роті та збуджують кожен з рецепторів людини – Пасаж Адлера у м. Тернопіль знає, як потішити своїх гостей. Пасаж – доставка їжі прямісінько до Вас:

  • Найніжніші десерти, які відмінно ласують з кавою та чаєм (п’яний брауні, тарт із гарбузовим мусом, тірамісу тощо).
  • Найсвіжіші салати, що здатні втамувати голод мужнього чоловіка та зберегти фігуру тендітних панянок (фірмовий «Цезар № 13»; теплий м’ясний салат зі свининою та овочами; екстравагантний салат «Тонно» з тунцем, руколою, яйцем та свіжими овочами).
  • Гарячі перші страви, якими так приємно поласувати в обідню пору (гарбузовий крем-суп із пармезаном, «Похмільйон» на основі курячого бульйону).
  • Основні страви (фірмовий «Бурітос 13», гриль-меню, легендарні бургери «Пасаж Адлера 13», медальйони зі свиної вирізки та картопляним пюре).

Розмаїття страв у закладі Пасаж Адлера приголомшливе – скуштуйте найсмачніше меню в усьому Тернополі з доставкою додому!

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення