Аквамен

Кожен із нас може хоч на трішки змінити світ, якщо того захоче. Але серед нас є навіть ті, яким на долі написано вплинути на майбутнє всього людства. Артур Каррі має вельми незвичайну пару батьків: його тато був працівником маяка, а мати – королевою Атлантиди на ім'я Атланна, яку вигнали з царства. Хлопчик виріс, не знаючи про свої сили. Він умів довго затримувати дихання під водою та розмовляв з рибами, але не підозрював, що може зайняти трон Атлантиди. Зараз його тримає зведений брат Артура на ім'я Орм. На жаль, цей хлопець не має добрих намірів до надводного світу та збирається його знищити. Артур, як дитя двох світів, повинен об'єднати їх і не дати Орму зруйнувати цей крихкий мир.

Проект заснований на однойменній серії коміксів DC.

Режисером фільму став Джеймс Ван, в активі якого є роботи "Пила: Гра на виживання" (2004), "Смертний вирок" (2007), "Закляття" (2013).

У картині зіграли: Джейсон Момоа ("Ліга справедливості" (2017), серіал "Гра престолів"), Ембер Херд ("Ніколи не здавайся" (2008), "Сімейка Джонсів", "Ромовий щоденник" (обидві 2010)), Ніколь Кідман ("Інші" (2001), "Догвілль", "Холодна гора" (обидві 2003)), Патрік Вілсон ("Привид опери" (2004), "Хранителі" (2009), "Закляття" (2013)).

Реліз стрічки відбудеться 7 грудня 2018 року на екранах Китаю.


Рейтинг:9.18

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення