Алессандро Сафіна в супроводі симфонічного оркестру

Алессандро Сафіна в супроводі симфонічного оркестру

Всі анонси від: Палац культури "Березіль"

Італійський тенор на сцені ПК "Березіль" виступить 10 грудня 2022 року. Зірка співатиме в супроводі симфонічного оркестру. Квитки 150-1700 грн. Початок о 19.00.

Всесвітнє визнання до зірки італійської опери прийшло разом з виходом його першого лонгплея «Insieme a te» (1999), який отримав «золотий статус» в Бразилії і Тайвані і «платиновий» в Нідерландах. Улюбленець самої Королеви Єлизавети, який виступив перед нею спільно з зірками світової сцени в 2001 році, продовжує експериментувати з жанрами.

Знаменитим на весь світ Сафіну зробили його унікальний голос, харизма та творча сміливість. Виконуючи арії з «Євгенія Онєгіна» П. І. Чайковського та «Богеми» Дж. Пуччіні, артист мріяв наблизити оперне мистецтво до простого слухача, «оживити оперу елементами поп-музики». Відчуйте всю магію італійця на собі, замовляйте квитки на концерт Сафіна вже зараз.

Він – один з небагатьох західноєвропейських виконавців, який не побоявся приїхати до Києва в цей нелегкий для України час (березень 2014), щоб висловити свою моральну підтримку. 

*необхідно мати COVID-сертифікат про вакцинацію або ж ПЛР-тест

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення