Автоквест у Тернополі

Автоквест у Тернополі

22 листопада активних тернополян запрошують на автоквест. Суть гри полягає у виконанні різних завдань. Мета завдання - знайти код, який дозволить перейти до наступного рівня, і так до перемоги. Завдання - певна задача, поставлена ​​перед командою, зашифроване місце розташування коду в місті. Код намальований фарбою або маркером, або може видаватися агентом при виконанні певних умов.

Аудиторія гри Квест - це люди активні, здорові, які цікавляться новим, котрі розуміються на сучасних засобах комунікації, комп'ютерах, автомобілях. Гравці, споряджені ліхтарями, мобільними телефонами та 3G/LTE інтернетом, КПК і ноутбуками, GPS-навігацією, пересуваються по місту на машинах та з азартом виконують завдання і шукають коди, заховані в різних місцях міста. Кілометри доріг, ревуть двигуни машин, темні вулиці, занедбані будівництва та будинки, парки, підвали, горища і павутина Інтернету - все це автоквест!

Це потрібно спробувати! Перевірити себе, довести самому собі, що ти можеш отримати перемогу.
Гра дає можливість зрозуміти, що питань, на які немає відповідей, не існує! Це - Квест - і зігравши хоч раз ти повернешся !! Через це потрібно пройти самому - і таку ніч ти не забудеш ніколи !!!

Вартість участі команди: 500 грн
Максимальна кількість учасників гри: 5 в машині + штаб*
Збір 18-18:30 деталі локації згодом...
Для участі потрібно зареєструватись на гру: http://te.quest.ua/

*Штаб - це гравці, які можуть допомагати команді віддалено.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення